Tombol paling apik ing Kuba

Jardines del Rey

Apa sampeyan kesel karo adhem lan mung mikir babagan musim panas? Musim panas identik karo pantai lan segara lan akeh wong sing ora bisa mbayangake musim panas tanpa sawetara dina ing pesisir. Eropa duwe pantai apik lan Spanyol apik banget ora ana sing kaya mujur nengen tropis ing Segara Karibia.

Ing Karibia, akeh tujuan sing bisa ditemtokake, akeh pulau sing condhong ekonomi ing pariwisata internasional, nanging mung ana siji kanthi tawaran lanskap tropis, sejarah lan warisan budaya sing apik: Kuba. Wiwit tiba Uni Soviet, pulau kasebut wis nampa pariwisata lan duwe hotel lan resort ing endi wae, nanging kunci Kuba minangka swarga sejati, mula saiki kita bakal ngurus tombol paling apik ing Kuba kanggo nikmati musim panas.

Tombol Jardines del Rey

Kuba Keys

Kuncine ora liya yaiku pulau lan pulau cilik sing ana ing pesisir Atlantik lan pesisir Karibia Kuba. Ndhuwur lan ngisor, yen sampeyan ndeleng peta. Sing sing dheweke liwat segara atlantik Dheweke dibaptis karo penjajah ing wiwitan abad kaping XNUMX kanthi jeneng Jardines del Rey, kanggo ngurmati Fernando Katolik. Bayangna swarga sing mesthi dideleng para pelaut iki! Nusantara iki minangka salah sawijine saka papat sing ngubengi pulau paling gedhe lan paling akeh.

Cayo Santa Maria

Taman Raja dununge ing sisih lor lan Cayo Coco, Cayo Sabinal, Cayo Santa María, Cayo Romano, Cayo Guajaba lan Cayo Guillermo. Sing paling turis yaiku Guillermo, Coco lan Santa María. Tombol-tombol kasebut, amarga jarak sing misahake saka Havana uga minangka pilihan sing paling murah.

  • Cayo Guillermo: jembaré 13 kilometer persegi lan ana papat resort kabeh kalebu. Nduwe bandara cilik lan uga marina lan ana gandhengane karo pulau sing luwih gedhe kanthi tanggul liwat segara sing ngubungake karo provinsi Ciego de Ávila. Iki cedhak karang paling gedhe nomer loro ing donya, ana flamingo sing jambon lan nduwe salah sawijining pantai sing paling apik sing dianggep paling apik ing Kuba, ing Pantai Pilar kanggo ngurmati kapal Hemingway sing biyen mlaku-mlaku mrene.
  • Cayo Santa Maria: wis nyambung menyang pulau utama kanthi tanggul dawane 48 km uga padha lan duwe limang fasilitas hotel lan dawa pantai putih sing udakara 10 kilometer. Dikenal minangka «Mawar Putih ing Taman Raja» lan iki minangka sing paling gedhe saka subkelompok tombol sing dijenengi Cayos de la Herradura (Santa María, Las Brujas lan Ensenachos). Papat hotel kalebu Sol Meliá lan liyane kanggo chain Barcelona. Ana kategori bintang lima lan papat.
  • Cayo Coco: Jembaré 370 kilometer lan kabeh hotel klebu. Uga ana gandhengane karo tanggul yen bagean pesisir sing nyambung terus karo kunci lan nalika semana akeh dibahas amarga pengaruh lingkungan sing bisa nyebabake. Jalur alami nyambungake menyang Cayo Guillermo, mula kalorone bisa mlaku kanthi mlaku. Nduwe bandara internasional lan uga hotel lan pantai putih uga ana puluhan flamingo liar kanggo mikir.

Cayo Guillermo

Aku ngandika ndhuwur iku Iki minangka pilihan sing paling murah amarga ora adoh saka Havana lan paket turis sing paling umum mesthi kalebu pirang-pirang dina ing ibukutha Kuba lan sisa liyane ing salah sawijining kunci kasebut. Penerbangan pesawat cilik lan sampeyan wis ana ing salah sawijining swarga. Beda karo kasus kunci sabanjure, Cayo Largo del Sur.

Cayo Largo del Sur

Cayo Largo del Sur

Iki kanggo aku, tombol paling apik kanggo kabeh. Lokasine apik banget amarga ora ana ing sisih Atlantik dumateng ing Segara Karibia, ing salah sawijining pucuk kepulauan Canarreos. Jembar wilayah kasebut 37 kilometer persegi lan dawane 24 kilometer. Diubengi karo terumbu karang sing dipanggoni flora sing apik lan macem-macem iwak. Iki meh dadi pantai gedhe sing ngambang ing perairan pirus anget ing segara.

Duwe Bandara internasional sing bisa operate karo pesawat gedhe lan mula pesawat langsung teka saka Montreal, Toronto, Milan utawa Frankfurt, umpamane. Uga ana penerbangan saben dina menyang lan saka Havana lan tamu hotel bisa ngatur kunjungan menyang kutha-kutha penting saka sudut pandang sejarah lan budaya kayata Santiago de Cuba, Trinidad, Cienfuegos, Varadero utawa Pinar del Río. Lan ora kekurangan marina dadi sapa sing nggunakake prau layar uga bisa tekan kunci.

Playa Blanca Cayo Largo

Kasedhiya pitung fasilitas hotel antarané kategori loro lan patang lintang. Yaiku hotel-hotel Barcelona, ​​Sol Meliá lan Gran Caribe: Hotel Sol Cayo Largo bintang 4, Gran Caribe Playa Blanca bintang 4, Hotel Sol, Isla del Sur, lan liya-liyane. Kanggo muter sak tombol ana taksi lan sampeyan bisa nyewa mobil utawa jip utawa pindhah minibus ing klompok. Uga ana a sepur sethitik sing ngemot tamu hotel lan nggawa menyang pantai Paraíso lan Sirena.

Pantai paling apik ing Cayo Largo kang Lindamar, limang kilometer putih kaya glepung, dununge ing sisih kidul kunci lan cedhak banget karo zona hotel, ing pantai duyung, ing sisih kulon, kanthi pasir sing seger mesthi ora kobong, Pantai Los Cocos, kanthi wit klapa sing apik sing menehi shade lan Pantai Surga, sing paling apik kanggo golek privasi. Iki, saliyane dadi pantai paling apik, uga paling gampang diakses. Ing Cayo Largo ana pantai liyane sing ora dingerteni, pesisir prawan, nanging ing kana sampeyan wis kudu nyewa mobil amarga transportasi turis durung teka.

Snorkel ing Cayo Largo

Contone? Ing Pantai Tortuga, Pantai Blanca utawa Pantai Punta Mal Tiempo. Lan Los Cocos uga bisa nyakup ing dhaptar pilihan iki. Sanajan udan luwih gedhe ing antarane Mei lan Oktober amarga musim panas lan panas, mula isih bisa ngrasakake. Ora ana transportasi laut menyang Cayo LargoKanthi tembung liyane, yen sampeyan ora seneng mabur, sampeyan ora bisa tekan pesisir pulau utama lan njupuk prahu saka kana. Pesawat utawa pesawat minangka sarana transportasi lan amarga jarak adoh saka Havana luwih gedhe, mlaku-mlaku larang lan akeh turis sing milih salah sawijining kunci pertama sing dak jenengake.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*