5 restoran paling apik ing Singapura

1.- Suling ing Bèntèng: Iki restoran sing romantis banget lan jaman kolonial. Sampeyan bakal seneng ngerti manawa bagean kasebut loman, lan salah sawijining panganan paling apik yaiku daging babi sing diiringi jamur tumis! Kita uga ngandhani yen restoran duwe dhaptar anggur sing apik banget. Apa sampeyan wani mangan ing kene?

2.- Kasar: Restoran iki dununge ana ing sisih ngisor bungalow sing apik. Iki minangka papan sing swasana santai lan mewah banget. Yen sampeyan ngombe, ing lantai ndhuwur sampeyan bakal nemokake bar! Restoran kasebut nyedhiyakake masakan sing kreatif banget lan wis siyap; Staff banget grapyak lan mbiyantu. Keahlian omah? Daging panggang!

Suling ing Bèntèng

3.- Iggy iku: Restoran dianugerahi serangkaian penghargaan kanggo panganan sing apik! Apa sampeyan ngerti manawa akeh sing nganggep iki minangka restoran paling apik ing Singapura? Kanggo mrana, sampeyan kudu menyang lantai katelu Hotel Regent. Sampeyan ora mung bakal seneng panganan, nanging uga bisa seneng dhaptar anggur sing apik!

4.- Il Lido: Iki minangka restoran sing meh dienggo anyar amarga diresmekake ing wulan Februari 2006. Papan iki nduwe dekorasi modern lan elegan lan sabanjure bisa ndeleng pemandangan srengenge surup Pulau Sentosa. Apa sing bisa pesen ing kene? Panganan Italia! Disaranake ravioli daging sapi karo sage, risotto karo udang, daging domba lan daging babi sing diasinake karo kemangi lan rosemary. Sampeyan uga bakal kepengin ngerti manawa restoran Il Lido uga duwe dhaptar sampanye sing paling jembar ing Singapura.

Waterfront Indochine

5.- Pinggir Laut IndoChine: Iki restoran sing romantis banget lan apik banget kanthi pemandangan kali sing apik, lan dekorasi sing nyampur barang antik oriental lan perabotan modern. Panganan biasane umume Asia. Yaiku, spesialisasi yaiku masakan Vietnam, Laos, lan Kamboja. Sawetara rekomendasi? Chowder panganan laut, daging sapi mrico, lan kerang panggang, kemangi, lan pitik!

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*