Tips nyimpen nalika preinan

Lelungan luwih murah

Sanajan kita kabeh seneng lelungan, ana akeh sing duwe anggaran luwih saka winates sing mbutuhake akeh keahlian kanggo ngoptimalake nalika nerangake rencana preinan lan nikmati. Mula luwih becik ngerti trik sing disimpen nalika preinan. Ana akeh wong sing tanpa mbuwang jumlah akeh wis ngliwati pirang-pirang negara.

Yen taun iki sampeyan kudu ngencengi sabuk apa wae, sampeyan ora kudu nyerah plancongan. Ana akeh cara kanggo njaluk lelungan tanpa mbuwang kakehan. Lan kita ora mung ngomong babagan transportasi utawa akomodasi, nanging uga seneng nikmati sajrone nginep tanpa nyuda anggaran.

Rencanakake tuku pesawat

Ngirit penerbangan

Salah sawijining cara paling gampang kanggo ngirit tuku pesawat yaiku lelungan ing mangsa rendheng. Wis dingerteni manawa sawise musim dhuwur lan akhir minggu suwene, penerbangan mandheg banget, mula iki wektu paling pas kanggo milih penerbangan. Sanajan ora kabeh wong duwe kebebasan nalika milih plancongan.

Yen sampeyan kudu lelungan ing musim sing dhuwur, iki bakal nambah rega tiket sing sampeyan tuku. Dadi sing paling apik yaiku tindakake sadurunge. Dina iki ana akeh aplikasi sing mbantu sampeyan ngerti wayahe paling tepat yen sampeyan tuku penerbangan, utawa mbandhingake karo macem-macem portal lan perusahaan kanggo nemokake rega paling apik. Sampeyan uga bisa nelusuri aplikasi sing nemokake penerbangan murah banget kanthi nggawe link. Iki bisa dadi luwih angel, amarga kita luwih akeh wektu, nanging bisa uga bisa ngirit akeh nalika musim dhuwur.

Nasib uga dianggep

Temenan, tujuan wisata sing paling akeh bakal duwe rega sing luwih dhuwur. Yen setaun duwe anggaran sing luwih sithik, pilih tujuan sing anyar lan sampeyan bisa seneng tanpa duwe turis sing akeh banget ing papan liya. Kutha Eropa kaya Budapest Iki minangka conto saka iki, lan kita bisa njupuk pengalaman sing nyenengake kanggo nemokake tujuan sing durung nate dipikirake, nanging bisa ditemokake kanthi apik banget. Iki minangka cara liya kanggo mbukak pikiran kita menyang panggonan sing anyar sing bakal dikunjungi, tanpa mung matesi perjalanan sing paling populer lan turis, kanthi ndeleng lan ndeleng kabeh wong.

Ngirit ing akomodasi

Ngirit ing akomodasi

Ing jaman mbiyen kita winates kanggo golek hotel sing cedhak karo wilayah sing pengin dolan, lan iki minangka telusuran sempit sing ngunggahake rega. Dina iki ana akeh kemungkinan liyane. Pilih sing paling murah yen pengin plancongan murah. Yen ana sawetara wong, sampeyan bisa milih formula nyewa apartemen, utawa sanajan sampeyan wani, ijol-ijolan omah, sing bisa digunakake kanthi internasional. Ing hostel lan amben lan sarapan minangka pilihan liyane sing bisa dipilih. Sanajan gumantung ing negara kasebut, bisa uga luwih apik utawa luwih elek, mula luwih becik golek pendapat ing web kanggo ngerti apa sing bakal ditemokake nalika tekan papan sing dituju.

Ngirit panganan

Ngirit panganan

Yen sampeyan ora pilih-pilih, iki bakal gampang. Cara paling gampang kanggo ngirit panganan yaiku menyang supermarket utawa menyang panganan lokal ing kios. Cetha manawa gumantung saka negara lan jinis panganan ing dalan sing bisa ditemokake, amarga weteng bisa nandhang sangsara, nanging ing kasus apa wae kita kudu golek supermarket supaya bisa nemokake panganan dhasar kanggo kabeh wong. Kajaba iku, kanthi cara iki kita ora bakal mbuwang-mbuwang wektu kanggo golek restoran lan papan kanggo mangan lan bisa terus ngunjungi. Lan yen sampeyan pengin golek papan kanggo mangan, sampeyan mesthi duwe rantai panganan cepat saji internasional sing bisa digunakake.

Ngirit ing riko

Ngirit ing riko

Kita kudu mesthi golek informasi kanggo ndeleng situs gratis sadurunge tekan tujuan sing dituju. Ing sawetara kutha, nanging ora kabeh, ing museum gratis, kayata ing London. Nanging ana wong liya sing mung ana sedina kanggo ndeleng dheweke kanthi gratis lan iki biasane mbutuhake antrian. Kita mutusake apa pengin ngenteni utawa mbayar. Saliyane, ana monumen lan prekara sing bisa dideleng kanthi gratis. Kaya sing dikandhakake, ing sawetara wong milih dina kanthi akeh mlebu kanggo nawakake kunjungan gratis, mula kita bisa nglumpukake kabeh informasi iki supaya ora kliwat kesempatan.

Ngirit transportasi

Ngirit transportasi

Iki ora mesthi bisa ditindakake, amarga gumantung karo kutha utawa negara, nanging meh kabeh bisa ditindakake golek bonus utawa kertu saengga transportasi luwih murah kanggo kita. Iki minangka informasi liyane sing kudu kita goleki sadurunge supaya ora teka lan nemokake yen mbayar akeh banget. Ing kutha-kutha kaya London, dheweke uga menehi fasilitas babagan iki nganggo kertu Oyster, sing bakal ngidini kita pindhah saka sak papan menyang papan sing luwih murah tinimbang yen ora nggunakake. Mula kadang-kadang mung prekara sing wis tekan omah nalika rampung omah.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*