Truk panganan paling apik ing New York

Aku seneng yen preinan uga preinan gastronomi. Aku ora wedi karo rasa liyane, bahan-bahan liyane lan saranake sampeyan plancongan saka gastronomi asli nalika sampeyan lelungan. Apa kutha-kutha gedhe ing donya yaiku kosmopolitan lan nggabungake kabeh budaya lan kabeh masakan.

Apa sing kedadeyan New York: kutha imigran Kutha iki kalebu masakan oriental, Asia, Amerika, Eropa, vegetarian utawa vegan. Lan aku ora ngomong babagan restoran, sanajan mesthine ana lan akeh, nanging modern. truk pangan. Sampeyan arep plancongan? Banjur pitunjuk ing endi bisa mangan kanthi beda, ing tengah dalan lan kanthi kualitas.

Keong Kayu Manis

Iki minangka truk panganan sing misuwur ing antarane warga vegan lan para plancong. Ana trek ing New York lan New Jerseyen sampeyan ngerti dununge, sampeyan kudu ngunjungi situs web perusahaan.

Sing nggawe, Adam Sobel, duwe kekarepan njupuk panganan vegan menyang lurung-lurung, supaya bisa diakses sapa wae sing ora ngerti, utawa kanggo sing malah karnaval. Dheweke pisanan kerja ing rolas taun ing macem-macem restoran vegetarian lan vegan nganti dheweke mutusake nggawa panganan ing dalan lan nuduhake warna lan aroma kanggo narik luwih akeh wong ing gastronomi kasebut. Gagasan apik.

Truk panganan sing pertama muncul ing lurung-lurung kanggo Hari Valentine 2010 lan saiki ana sawetara lokasi lan loro restoran, siji ing Manhattan lan siji ing Brooklyn. Ing Manhattan ana toko ing pojok 33 Street lan Avenue 7. Lan kepiye menu nggabungake?

Kaya ing kana barbekyu korea kimchi lan sayuran sing disedhiyakake ing tortilla panggang karo mentega, tahu bakar karo saus teriyaki dadi ing pretzel panggang karo wasabi lan burger jamur, umpamane. Panganan utama yaiku sekitar Dolar 8 lan mung nampa awis.

Biàn dang

Kanggo penyayang masakan Asia iki Truk panganan masakan Taiwan. Truk kuning pucet sing dihiasi pring lan sampeyan bisa mangan iwak lan sega, ayam goreng, daging babi, pangsit, lan sayuran sing akeh. Kanggo panganan cuci mulut, kepiye uga sele lidah buaya utawa teh krisan sithik?

Entuk pitik goreng nasi lan biaya saos daging babi Dolar 7Pangsit daging babi papat potong saos regane $ 3, lan endhog rebus godhog godhong teh karo kecap lan rempah-rempah mung regane $ 1.

Truk panganan iki pancen anyar, dibukak musim panas iki, parkir saben dina ing papan liyane Senen nganti Jumuah wiwit 11:30 esuk nganti 2:30 sore lan kanggo akhir minggu lan preinan sampeyan kudu mriksa Twitter.

Download Mobile

Panganan Asia duwe exponent liyane ing kene, nanging Timur Tengah. Sing duwe yaiku pasangan bojo sing urip ing Desa Kulon. Dheweke dadi koki lan sawise masak ing saindenging jagad, dheweke mutusake bali menyang kuliner lan pungkasane nggawe menu sing diilhami dening lurung-lurung Tel Aviv nanging gaya gourmet.

Yen seneng ing falafel Ing kene, sampeyan bakal nyoba salah sawijining sing paling apik. Bola Falabel ing roti pita nganggo hummus, salad Israel lan saos tahini regane $ 7, salad $ 10, kentang goreng $ 5, lan smoothies 5 dolar. Kaya kabeh truk panganan, beda-beda saka endi wae lan kanggo nemokake, sampeyan ngunjungi Twitter. Mung nampa dhuwit.

Mobile Nauti

Apa sampeyan seneng lobster? Jarene ing kene gulung lobster paling apik ing New York didol. Sing diwiwiti karo bangunan pungkasane dadi truk panganan sing Dadi lobster, crab, udang lan acar.

Dina Kemis lan Minggu sampeyan bisa nemokake Nauti Mobile asli ing Dermaga 13 ing Hoboken, nanging sing paling apik yaiku tututi dheweke ing Twitter kanggo ngerti dununge. Truk nomer loro biasane ditampilake ing kabeh kedadeyan kutha lan sampeyan uga bisa nemokake liwat jaringan sosial.

Calexico

Panganan Mexico tanggung jawab kanggo sawetara sedulur. Temenan, menu kasebut digawe saka taco, burrito lan quesadillas, guacamole, goreng karo cilantro, bawang karamel, saus keju, jagung panggang ing tongkol, fajitas, swiwi pitik, salad lan uga tahu bir kanthi saus pelem. Nganti $ 3, sampeyan nambah kacang lan beras ing piring. Ora ono sing elek.

Kabeh seger lan enak. Uga ana pasugatan daging sapi panggang, daging babi lan pitik lan sawetara opsi kanggo vegetarian. Ana sawetara truk panganan ing New York lan siji kalebu ing Brooklyn

Souvlaki

 

Iki minangka restoran sing uga duwe truk panganan. Kita ngomong babagan masakan Yunani mula truk kasebut katon saka lurung-lurung Mykonos: kabeh biru lan putih. Truk kasebut diwiwiti ing taun 2010 lan sanajan menu luwih cilik tinimbang restoran "induk", nanging kualitas apik lan rega apik.

Sampeyan bisa takon daging babi utawa souvlaki pitik, kentang Yunani lan salad Yunani. Umume sampeyan nemokake ing wilayah Wall Street lan Midtown lan ing situs web sampeyan duwe kabeh lokasi sajrone seminggu kanthi alamat.

Wafel & Dinges

Wayahe miwiti karo sing legi, panganan iku ora mung asin. Truk panganan iki diwiwiti minangka petualangan sing nyenengake ing taun 2007 lan saiki dadi klasik ing kutha kasebut. Yen sampeyan seneng waffles ing kene, sampeyan bisa pesen wafel Belgia klasik utawa wafel Liège karo macem-macem pilihan saka topping.

Truk iku kuning lan mencolok lan sampeyan uga bisa ngrasakake es krim, milkshake, jajanan manis lan kopi. Sanajan ana sawetara toko, siji ing dalan 15 lan liyane ing dalan Butler, ana trek panganan ing taman tengahing Museum Sejarah Alam lan ing Pusat Lincolning Times Square, sing Taman Kali Hudson, ing Alun-alun Herald utawa Taman Bryant.

Kabeh mau wiwit jam 10 esuk nganti surup.

Truk Krim Van Leewan Icre

Kanggo musim panas, ora ana sing luwih apik tinimbang es krim sing adhem. New York minangka kutha sing paling panas dadi luwih becik nyoba es krim artisanal dening Van Leeuwan. Dheweke wiwit taun 2008 lan misuwur amarga dheweke roso inovatif lan kualitas regional bahan-bahane.

Contone, ana Es krim kayu manis Ceylan utawa teh Earl Grey, Es krim pistachio Sisilia, coklat Prancis, vanilla, kopi, karo keripik mint, karo jahe, karo pisang, cookie, karo lemon meringue lan kaya ora cukup, ana sawetara roso vegan uga

Sampeyan bisa ngrampungake es krim kanthi teh mint sing nyenengake, smoothie blueberry vegan utawa kopi. Dina iki ana toko permanen ing Desa Wetan nanging uga truk panganan terus muter.

Iki mung sawetara pilihan Truk panganan New York nanging kalebu salah sawijining sing paling apik, mula aja lali: daging, sayuran lan sing legi. Kanggo kabeh rasa lan selera.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1.   Carolina ngandika

    Halo !!! Ing pirang-pirang wulan ing taun, apa aku nemokake trek panganan ing New York? Aku lelungan minggu pisanan Maret lan aku pengin ngerti apa bisa ditemokake?