Antwerpen, tujuan ing Flanders

Antwerpen Kutha iki minangka ibukutha provinsi kanthi jeneng sing padha, dununge ing flanders. Kutha iki apik banget, mung 40 kilometer saka Brussels, sugih, aktif, komersial lan budaya banget, kanthi salah sawijining plabuhan Eropa sing paling penting. Apa kita nemokake ing Objek wisata Antwerpen?

Ing wayahe, kahanan sing ana gandhengane karo Covidien-19 padha karo liyane ing Eropa, saka bukaan alon lan bertahap. Museum, toko, bangunan bersejarah, istana, restoran lan kafe saiki mbukak. Sampeyan bisa lelungan ing saindenging negara lan ing wulan Juli iki bioskop, bioskop, taman hiburan, kasino, lan kolam renang wis dibukak.

Antwerpen

Kutha kasebut yaiku ing sapinggire kali Scheldt, kaya sing jarene mung 40 kilometer saka Brussels lan mung 15 saka tapel wates karo Walanda. Wilayah Flanders minangka wilayah sing diucapake Flemish, sawijining dialek saka Walanda. Sajrone sejarah, ukurane beda-beda: yen ing Abad Pertengahan mung kabupaten, mengko ngrebut wilayah sing luwih gedhe, nyebrang Belgia, Walanda, Luksemburg, Prancis lan Jerman.

Saiki Flanders ngenggoni telung papan, siji bagean ing Belgia, liyane ing Prancis lan liyane ing Walanda. Gegayutan karo Antwerpen, kutha kasebut duwe asale ing a kosok gallo-roman, mengko, ing abad kaping XNUMX, dadi bagean saka Kekaisaran Romawi SuciBanjur, kecerahane tuwuh ing abad kaping XNUMX, mula ing tengah pemberontakan, pendhudhukan lan pembantaian, tekan abad kaping XNUMX. Banjur, dijajah Jerman lan mengko dibebasake karo Sekutu.

Pariwisata Antwerpen

Ing Antwerp sampeyan bisa milih ndeleng museum, atraksi, gréja, monumèn, keajaiban arsitektur, taman utawa situs sing ana sejarah. Ayo dirembug babagan greja: kutha iki duwe akeh kuil sejarah, ing antarane greja, sinagog lan mesjid.

La Katedral Lady Kita Butuh 169 taun kanggo dibangun lan dominasi langit ing kutha ing taun 1521 nalika menara lonceng dhuwuré nganti 123 meter. Yaiku Gaya gotik lan ngemot akeh karya seni, ing antarane Rubens bisa digunakake sing saiki bisa dideleng ing wayah wengi sawise restorasi rong dekade. Dibukak wiwit jam 12 awan nganti 3 sore.

Uga ana ing Greja San Carlos Borromeo, ing endi cap Rubens katon akeh. Iki minangka greja sing ditugasake dening Yesuit lan dibangun entre 1615 y 1621. Mezbah utama lan kapel Santa María apik banget, kanthi akeh ukiran kayu sing rumit lan mekanisme asli sing kepengin weruh lan asli ing ndhuwur misbyah utama sing bisa ngganti lukisan. Dibukak saka jam 10 esuk nganti 12 sore lan saka 2 nganti 5 sore.

La Greja San Andrés Iki minangka candhi sing apik banget wiwit abad kaping 70, sing dununge padha karo jeneng sing padha. Iki nduweni misbyah barok lan tugu kanggo Ratu Mary Stuart, Ratu Skotlandia. Greja kasebut nganggo gaya Gothic pungkasan lan dipulihake ing taun 36-an. Misbyahipun mengesankan, dhuwur, ayu, karo reli ing XNUMX suci. Banjur, yen sampeyan luwih seneng karo greja, ana Greja Monumental Antwerpen, Greja Saint Paul lan Greja Saint James.

Apa sampeyan rada ora tradisional nalika ndeleng wisata? Banjur ana sudhut ing Antwerpen yen sampeyan bakal seneng. Contone, Underpass utawa Terowongan Santa Ana. Yaiku wacana sing dibukak ing taun 1933 nyabrang kali lan sing bisa diakses dening eskalator kayu. Sudut liyane sing apik ing Gang Vlaeykensgang tanggal 1591.

Lurung iki nyambungake Hoogstraat lan Oude Koormarkt Pelgrimstraat lan nalika sampeyan nyebrang, iku kaya mlaku-mlaku ing wektu. Biyen lurung iki dipanggoni karo tukang sepatu lan wong sing mlarat banget. Saiki ana omah antik lan galeri seni lan malah sawetara restoran eksklusif.

Ana uga Tanduran dhasar asliné yaiku alun-alun utawa jinis forum sing ana ing sanjabane lingkungan perumahan abad pertengahan. Pameran lan pasar taunan diatur ing endi para pedagang Inggris nindakake bisnis karo wong Italia, Spanyol utawa sing saka Eropa sisih lor.

Ngomong babagan perdagangan, saiki versi modern paling gelisah plabuhan antwerp. Pancen gedhe lan salah sawijining cara kanggo ngurmati gerakane yaiku lunga numpak prahu utawa nyewa sepeda banjur turuti jaringan jejak njelajah wilayah pelabuhan.

Yen sampeyan mlebu musim panas, tujuan sing bisa ditrapake kanggo santai lan ngenteni sawetara jam yaiku Pantai Saint Anneke, ing sisih kiwa kali. Sampeyan bisa teka ing kono kanthi feri, mlaku-mlaku utawa numpak pit utawa numpak bis utawa trem, lan nikmati pemandangan panorama, mangan kerang lokal, misuwur banget, berjemur utawa nyemprotake ing kolam renang njaba kene.

Ngluwihi sudhut sing aneh ing Antwerp, kutha nawakake kita musium sing bisa uga ora pengin klalen. Iki Omah Rubens, Museum Seni Rupa Royal ing Antwerpen, Omah Sastra, ing Museum Reede, Museum Eugeen Van Mieghem, ing Museum Fotografi FOMU utawa Museum Plantin-Moretus.

Sampeyan uga bisa ngunjungi Aula Butcher Museum Swara Kutha kanthi enem abad sejarah swara, utawa Omah saka Prawan sing asline fungsine dadi panti asuhan bocah-bocah wadon, ing abad kaping XNUMX. Kanggo ndeleng panorama museum Antwerp sing lengkap yaiku sing paling apik download menyang app Museum Antwerpen, bisa didownload ing Play Store utawa AppStore.

Pilihan liyane sing ditawakake kutha sampeyan yaiku tuku Kertu Kutha Antwerpen. Ana telung versi, 24, 48 lan 72 jam lan saliyane kanggo mbukak lawang museum lan atraksi (15 museum paling apik, 4 gereja sejarah lan 2 atraksi), diskon antara 10 lan 25%, ngidini sampeyan lelungan kanthi gratis liwat sistem transportasi kutha.

Paling ora, nanging paling ora: WIFI Internet! Antwerp nawakake Internet gratis kanggo para pengunjung. Ana akeh zona WiFi Gratis: Liwat Sinjoor, dalan ing antarane Stasiun Pusat menyang Scheldt, Grote Markt, Meirbrug, Schoenmarkt, lsp. Sampeyan mung kudu ndhaptar.

Pungkasan, rencana riko Yen sampeyan duwe sawetara dina: pilih antarane Pusat Bersejarah, area Stasiun Pusat, Distrik Teater, Distrik San Andrés, Distrik Universitas, Distrik Lampu Merah ... Sedulur kabeh bakal menehi panorama sing ora iso lali kutha iki sing akeh Kadhangkala tetep ana ing dhaptar pesenan amarga sing liyane menang, kayata penyihir, kayata, utawa Amsterdam.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*