Tujuan sing paling murah ing donya yaiku ing Asia

Pantai swarga ing Asia

Yen sampeyan pengin lelungan menyang tujuan sing murah lan sampeyan uga seneng karo kabeh sing ditawakake, sampeyan ora bakal kejawab postingan iki amarga aku bakal menehi crita babagan sawetara tujuan wisata sing bisa narik kawigaten sampeyan. Opo maneh, Penting sampeyan kudu ngerti babagan ngendi sampeyan bisa preinan, nanging kanthong sampeyan ora katon nesu banget.

Komentar babagan blog Tim Leffel , panulis buku Tujuan Paling Murah ing Donya: 21 Negara sing Uang Sampeyan Regane Rejeki. Plancongan lan Kenyamanan saka pilihan saka tujuan sing paling terjangkau ing donya, ing antarané ana mayoritas Asia.

Kutha-kutha ing Asia

Chiang mai, Thailand

Chiang Mai ing Thailand

Dununge udakara 700 kilometer sisih lor Bangkok lan dadi salah sawijining kutha sing paling akeh dikunjungi ing Thailand. Kutha iki minangka kutha sing uga dikenal kanthi jeneng "Mawar ing Lor" lan dadi kutha sing apik banget amarga alam sing ana ing jerone.

Kathmandu, Nepal

Kathmandu

Kita ngomong babagan ibukutha Nepal lan mula dadi tujuan sing dikarepake para turis. Kutha iki mirip banget karo kutha Asia sing kacauNanging kutha iki kalebu kutha sing cukup cilik, mung nduwe yuta lan setengah pedunung. Ing dhuwur 1317 meter saka ndhuwur segara lan yen sampeyan arep ngunjungi sepisan, sampeyan pengin bali. Lurung-lurung, kuil, wong, alun-alun lan kabeh sing ditawakake bakal nggawe sampeyan bali. Keramahan wong Napal bakal nggawe sampeyan krasa omah.

Hanoi, Vietnam

Hanoi ing Vietnam

Hanoi minangka kutha sing bakal sampeyan tresnani lan uga murah, mula sampeyan bisa ngirit sawetara dina ing kana (paling ora dibandhingake karo tujuan wisata liyane). Hanoi minangka ibukutha Vietnam lan dununge ana ing sisih lor negara kasebut. Kutha iki duwe sejarah luwih saka sewu taun lan duwe akeh atraksi sing bisa ditemokake yen sampeyan ora duwe dina kanggo ndeleng kabeh.

Bangkok, Bangkok

Bangkok

Yen sampeyan menyang Bangkok, sampeyan bakal seneng seneng guiri ing saben pojokan. Bangkok ana ing Asia Tenggara. Ing Thailand kutha iki dikenal minangka Krung Thep kanggo ngrujuk ukuran raksasa. Ing kana ana 8 yuta pedunung lan ana wong sing seneng kekacauan khas kutha iki lan liyane sing malah nolak.

Lurung-lurung, taman, gastronomi, pijet, pesta utawa pusat blanja bakal nggawe sampeyan pengin tetep ing salawas-lawase.. Sampeyan ora bakal kejawab apa-apa lan uga ora dadi kutha sing larang.

Kapuloan

Nanging yen sampeyan seneng minangka pulau lan sampeyan pengin ngerti lanskap sing apik lan nikmati tentrem lan kesejahteraan sing ana ing segara sing nggawa segara, sampeyan ora bakal kliwat tujuan ing ngisor iki:

  • Bali, Indonesia
  • Phuket, Thailand
  • Ko Samui, Thailand
  • Langkawi, Malaysia
  • Kalimantan, Malaysia lan Indonesia

Asia Tenggara kanggo backpacker

Backpacking liwat Asia

Asia Tenggara sejatine dadi swarga para backpacker. Negara-negara sing durung maju banget larang banget amarga pasokan lan permintaan sithik, mula mundhak rega. Iki kedadeyan ing pirang-pirang tujuan ing Amerika Selatan lan utamane Afrika. Amarga iku, yen sampeyan pengin tetep lan kepenak, sampeyan kudu nyiapake kanthong, lan yen pengin ngirit ... mula luwih becik sampeyan mikir babagan carane lelungan minangka backpacker.

Saliyane, umume negara-negara Asia Tenggara berkembang nalika ana tawaran turis sing akeh uga permintaan, sing beda-beda karo moneter lan biaya beda urip, nyebabake rega mudhun. Asilé yaiku ing Thailand, Malaysia, Vietnam utawa Indonesia kita bisa lelungan kanthi jumlah sing konyol (anggere kita nyingkirake rasa nyaman) utawa nggunakake jumlah ora sopan (sampeyan ngerti, konsep kemewahan Asia). Amarga alasan iki, sampeyan bakal gumantung karo sampeyan lan konsep seneng preinan sing nggawe sampeyan mutusake jinis lelungan sing pengin ditindakake..

Sing paling larang yaiku penerbangan

Siji-sijine barang sing larang banget ing Asia Tenggara yaiku tekan kono, yaiku biaya penerbangan. Kanggo nyuda, sampeyan duwe rong pilihan:

  • Sampeyan bisa ngenteni ing menit pungkasan, sing tegese sampeyan duwe tanggal plancongan sing fleksibel lan paling ora ana wong loro. Sampeyan uga resiko yen preinan teka lan sampeyan entek pesawat amarga kabeh wis dipesen.
  • Utawa sampeyan uga bisa antisipasi tuku tiket sabisane, supaya entuk tawaran sing paling apik. Lan tegese kurang fleksibilitas lan ngrancang kabeh ... lan yen ana kedadeyan sing ora samesthine, mesthine sampeyan bakal kelangan dhuwit utawa bagean akeh, amarga yen sampeyan cadangan sadurunge, biasane ora akeh jaminan bali kajaba sampeyan njupuk pembatalan asuransi.

Nalika sampeyan ing panggonan sing dituju

Backpacker ing Asia

Sawise mlebu ing lemah, transportasi darat ora kepenak nanging murah banget. Lan maskapai lokal nawakake tarif sing murah banget.

Minangka kanggo akomodasi, kajaba musim dhuwur utawa acara tartamtu, umume paling apik kanggo nyewa nalika teka, takon lan mbandhingake rega. Sanajan sawetara grosir online bisa nawakake penawaran sing kompetitif.

Panganan kasebut ora mung murah, nanging enak lan maneka warna, lan regane murah banget.. Mesthine, yen sampeyan adaptasi karo panganan lokal. Yen sampeyan mangan ing hotel mewah, sampeyan regane padha karo kene utawa luwih.

Kanthi kahanan kasebut, umume paling becik ngrencanakake lelungan dawa (wiwit 3 minggu lan luwih) supaya bisa pindhah tanpa cepet-cepet sing bakal nggawe lelungan luwih larang lan amortisasi investasi ing tiket. Umum banget kanggo ketemu klompok siswa sing wis entuk taun sabat lan Wis pirang-pirang wulan dheweke tur ing Asia kanthi anggaran minimal. Dadi, yen sampeyan pengin ngunjungi tujuan sing wis kasebut, perkara sing paling apik sing bisa sampeyan lakoni yaiku ngrencanakake sadurunge, lan nikmati kabeh pilihan sing ditawakake!

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*