Medjugorje, tujuan ziarah suci ing Bosnia-Herzegovina

Medjugorje-9

Kaya Fatima ing Portugal utawa Lourdes ing sisih kidul Prancis, ing wilayah Balkan ana papan ziarah kanggo umat Katolik sing setya ing donya: kutha Medjugorje, ing Bosnia-Herzegovina, ing ngendi wong-wong percaya yakin mary prawan katon kanggo enem bocah Kroasia tanggal 24 Juni 1981.

Babagan babagan aparat Marian, mesthine minangka masalah iman. Nanging, ana kasunyatan sing ora diragukan: Medjugorje saiki dadi fokus penting pariwisata agama ing Eropa. Pratelan sing paling taat nyekseni fenomena supranatural sing luar biasa; wong liya mung percaya manawa dadi bisnis sing apik.

medjugorje-2

Sukses Medjugorje narik kawigaten sanajan Vatikan durung negesake keasliane mukjijat kasebut sing kudune kedadeyan ing kana. Ing wulan Maret 2010 diumumake yen investigasi resmi bakal diluncurake, nanging Holy See kayane mamang.

Sing dibuktekake yaiku Medjugorje minangka adegan salah sawijining pembantaian minoritas minoritas Orthodok sing paling elek ing tangan pasukan fasis Kroasia (Katolik) nalika Perang Dunia II. Nanging yen sampeyan ziarah menyang papan iki (amarga alesan religius utawa penasaran sederhana) sampeyan ora bakal nemokake referensi babagan episode iki. Diperkirakan luwih saka telung puluh yuta turis wis ngunjungi Medjugorje nganti saiki. Loro saka pengunjung Kroasia, umume jamaah teka saka Italia sing cedhak karo Katolik, sing liwat kutha Paling, 15 km sisih lor.

Informasi luwih lengkap - Stari Paling, jembatan lawas Mostar

Gambar: medjugorje.ws

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*