Tujuan kanggo nggoleki istirahat lan "urip sing apik" (II)

tujuan-ing-telusuran-saka-liyane-bodyholiday

Yen wingi kita wenehi a artikel Kanthi 5 resor lan hotel sing beda kanggo santai lan pikiran sampeyan, dina iki bakal nggawa sampeyan limang topik liyane sing padha. Supaya sampeyan ora kepenginan ora mung ngrasakake plancongan lan plancongan, nanging uga istirahat kanthi bener kanggo bali kerja lan rutinitas saben dina kanthi luwih energi lan batere sing diisi daya.

Mesthine, yen sampeyan pengin lunga menyang salah sawijining papan iki, isi piggy bank amarga ora murah.

AwakHoliday, ing Santa Lucia

Akomodasi iki dununge pas ing pantai, lan saliyane nawakake banyu uyah alami, duwe taman sing jembar, 3 kolam renang, kolam air panas, pangobatan spa saben dina lan pemandangan Segara Karibia sing apik banget.

Kamar sing dihias kanthi kontemporer lan modern, jembar, duwe loteng kanthi pemandangan taman utawa segaraDheweke duwe AC, kulkas, brankas lan kamar mandi pribadi.

Motto hotel iki kanggo promosi kultus awak supaya bisa entuk kesejahteraan sing luhur. Kanggo nggayuh iki, dheweke duwe akeh kegiyatan kayata Shiatsu, Tai Chi, fitness, Pilates utawa yoga, loro ing klompok lan kelas pribadi.

Komplek kesehatan iki uga ana bar piano, gym, 2 lapangan tenis, perpustakaan, Klub Klub, pusat kesehatan, klinik kulit lan olahraga banyu kayata nyilem.

Kaya sing sampeyan ngerteni, komplek sing cukup lengkap rega babak ing Euros 1200 saben wengi kanggo wong loro ...

Resort FlorBlanca, ing Costa Rica

tujuan-ing-search-of-rest-florblanca-resort-in-costa-rica

FlorBlanca Resort minangka kompleks mewah sing ana ing gisik segara pasifik. Resor iki nduweni gastronomi sing apik (panganan seger, sehat lan sumber lokal), lan akeh kegiyatan kayata surfing, hiking, nunggang jaran utawa tamasya zip, kanggo sing luwih petualang.

Yen seneng kegiatan sing luwih tenang, sampeyan uga kudu ngerti yen dheweke wis nuntun sesi Yoga lan Pilates. uga nawakake perawatan awak sing santai lan nyenengake ing Bambú Spa sing nyengsemake.

Su rega babak ing 400 euro saben wengi kanggo loro.

Sha Wellness Clinic, ing Albir, Alicante (Spanyol)

tujuan-ing-search-of-rest-sha-wellness-klinik-ing-albir

Lan pungkasane, kita tekan wilayah nasional, negesake kompleks sing dikenal minangka Klinik Sha Wellness. Dumunung ing provinsi Albir, Alicante lan dununge 20 menit saka pantai.

Menehi kolam renang njero ruangan ruangan, macem-macem perawatan lan fasilitas, uga suite modern lan elegan kanthi desain apik lan ati-ati. Sha Wellness ora duwe luwih saka 80 kamar sing beda kanggo perawatan anti-penuaan, pelangsingan, kecantikan lan pemurnian. Kajaba iku, nggabungake metode istirahat wétan lan kulon.

Pusat sing ora mung ngurus kesejahteraan lan kesehatan, uga kaendahan sampeyan.

El rega saben wengi sak Euros 700 udakara kanggo wong loro.

Spa Kesehatan Umur Panjang, Portugal

tujuan-ing-search-saka-liyane-dhowo umure-medical-spa-portugal

Spa iki nawakake apa jenenge: Saliyane istirahat lan istirahat, golek kesehatan lan kesejahteraan saka umur dawa kanggo tamu sampeyan, ing lingkungan sing apik, pantai.

Salah sawijining dhasar saka 'Spa Kesehatan Umur Panjang' dumunung ing debugging. Program-program kasebut dirancang kanggo ngresiki awak, nambah pertahanan sistem kekebalan awak lan vitalitas, milih salah siji saka telung rencana detoksifikasi sing kalebu rencana diet. Ing Detoks cepet nawakake macem-macem terapi pembersih lan spa kanggo ningkatake peremajaan. Pilih rencana panganan pembersih sing disetujoni kanthi medis utawa jus cepet ing Detox Mbersihake.

Yen awak kudu diresiki, katon enom lan daya tahan, pilihan iki dianjurake banget.

Ti Sana Detox Retreat & Spa, ing Italia

tujuan-ing-search-saka-istirahat-sampeyan-sehat-detoks-mundur-spa-ing-Italia

Ngaso lan pulih ing kemewahan mundur Ti Sana, sisih lor bukit-bukit ing padesan Italia. Pusat iki nggabungake nutrisi vegan organik karo kegiatan fisik terapeutik y terapi alami. Dheweke bakal nindakake panelitian lan konsultasi pribadi supaya bisa milih salah siji saka telung rute kasebut. Pulih ing tangan sing aman saka keramahan Italia, santai nganggo perawatan spa khusus, lan malah sinau kelas masak.

Pusat iki nduweni titik sing beda tinimbang liyane sing kudu paling ora 3 wengi berturut-turut, luwih saka apa sing bisa nampa perawatan sing disaranake.

Apa sampeyan mikir babagan akomodasi lan kegiatan istirahat iki? Apa sampeyan mikir kudu mbayar luwih sethithik kanggo nglampahi wektu utawa ndeleng sing larang banget?

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*