Viewpoints paling apik madhep Barcelona

Viewpoints ing Barcelona

Sudut pandang minangka papan sing apik kanggo mikir babagan apa wae ing kadohan lan ing dhuwur tartamtu. Dheweke menehi kita perspektif liyane lan kemungkinan njupuk foto sing apik lan ora bisa dilalekake. Yen ana siji kasedhiya, sampeyan kudu njupuk kauntungan saka iku.

Untunge Barcelona duwe sawetara, mula ayo ndeleng dina iki viewpoints paling madhep Barcelona.

Urquinaona Tower viewpoint

Barcelona Unlimited

Sudut pandang pisanan ing dhaptar kita viewpoints paling madhep Barcelona iki bangunan modern. Iku bab a bangunan kantor gaya rasionalis Iki dibangun ing taun 70-an. Dhuwuré 70 mèter lan duwé 22 jubin lan dumunung ing antarane Plaza de Urquinaona lan Calle Róger de Llúria, cedhak banget karo Plaza de Cataluña, ing tengah.

Wiwit Maret taun iki, sudut pandang sing ana ing kene minangka sudut pandang pertama kanthi pandhuan audio lan mlebu menyang kutha: yaiku Barcelona Unlimited. Saka sudut pandang iki ing Barcelona sampeyan bisa nikmati 360º tampilan, loro saka sunset lan profil wengi saka kutha.

Pandhuan audio nawakake panjelasan babagan bangunan lan kutha kasebut, kanthi kasunyatan lan landmark arsitektur. Nalika informasi iki kanggo wong diwasa, bocah-bocah uga duwe pilihan kanggo gabung karo pandhuan bocah.

diakoni umum biaya 12 euro saben diwasa, ing Pengalaman wengi, 24 euro lan sunset, 22 euro.

Taman Guell

Park Guell

Taman ijo iki minangka salah sawijining sing paling misuwur ing Spanyol lan ing kutha kasebut. Dumunung ing akeh bukit Tres Creus lan Carmel lan minangka situs sing apik banget, wiwit taun 1984, uga minangka Situs Warisan Donya. Iki duwe tanda tangan Gaudí.

Wit kurma, guwa alam, stalaktit, alun-alun ageng lan dekorasi, kabeh duwe tanda tangan Antonio Gaudí sing ora diragukan, mula dadi papan sing nggegirisi lan yen sampeyan munggah ing ndhuwur (elinga yen ana ing bukit), papan kasebut dadi ing a viewpoint alam karo apik views saka Barcelona.

Eclipse Bar, Hotel W

Eclipse Bar

Umume bangunan utawa hotel sing dhuwur ing kono mesthi duwe bar utawa restoran sing menehi tampilan apik. Iki kedadeyan ing New York lan kedadeyan ing Barcelona. Iki kasus Hotel W.

Ing lantai 26 bangunan kasebut ana Eclipse Bar lan sampeyan bisa pindhah lan ngombe nalika sunset utawa pindhah nari utawa rawuh ing pesta, mugia. Iku ora mirah, nanging karo views lan sakcedhake kuwi, iku worth investasi.

Dina iki bar ditutup kanggo renovasi, nanging ora butuh wektu suwe kanggo mbukak maneh.

Istana Nasional

Pemandangan saka Istana Negara

Saka teras bangunan umum sing nggumunake iki, utawa luwih saka rong teras, pemandangan Barcelona sing apik banget. Bangunan kasebut minangka markas Museum Seni Nasional Catalonia, sing pantes dikunjungi kanthi kapisah.

Panjenengan rong teras - gazebo nawakake tampilan sudhut kutha, saka 360º, kanggo nikmati lan motret bangunan lan lanskap sing apik. Sampeyan bakal bisa ndeleng bangunan saka Olympic Village, Menara Agbar lan mesthi, Sagrada Familia.

sudut pandang iki mbukak saka Selasa kanggo ana saka 10 kanggo 8, lan dina Minggu lan preian saka 10 kanggo 3.m. Akses kasebut kalebu ing diakoni umum 2 euro.

Taman Turó de Putxet

Kebon Turo

Sepisan maneh panggonan sing ijo lan seger, tanpa polusi bangunan lan mobil lan malah luwih apik, tanpa pariwisata kaya Park Güell. Aku ngomong babagan taman Turó de Putxet utawa taman Putxet, ing gunung sing dhuwuré 178 mèter.

Wilayah kutha iki minangka papan perlindungan kanggo kulawarga borjuis Barcelona lan mung dikembangake minangka taman ing taun 70-an. Ana observatorium geodesik, stasiun cuaca, area piknik, area dolanan bocah-bocah, liyane kanggo mlaku-mlaku asu, meja ping pong, jedhing lan mesthi, jaga.

Kabeh diubengi dening akeh vegetasi, antarane cedars, pines, holm Oaks, swarga, akasia lan wit zaitun.

Socceró Raval

Socceró Raval

Iku jeneng hotel, Hotel Barceló Raval, kang wiwit sawijining teras nawakake sawijining pengunjung lan tamu views stupendous saka Barcelona ayu. dumunung ing lantai 11 saka bangunan C lan iku Teras apik kanggo nonton sunset karo ngombe ing tangan.

Teras - gazebo mbukak kabeh taun nanging sampeyan bisa njupuk kauntungan saka Minggu esuk kanggo pindhah lan seneng brunch dilayani dening hotel, karo DJ live. Sarapan bener disedhiyakake ing ngisor, ing BLounge, nanging yen wis rampung sampeyan bisa munggah menyang teras kanggo ngendhokke lan nyerna.

Lan mesthi, ing wayah wengi uga bisa nikmati teras. Jam 11 nganti jam 1. Alamat ing Rambla del Raval, 17-21.

Turó de la Rovira viewpoint

Pandangan Barcelona

Sajrone Perang Sipil Spanyol, situs iki minangka sudut pandang alami lan istimewa. Wis Dhuwuré 262 meter lan visi 360º sing apik. Situs kasebut setengah ditinggalake nganti suwe, mula ngalami proses nambahi apa sing isih ana ing kene wiwit jaman semana. Ana baterei anti-pesawat lawas lan sawetara barak ing lingkungan Canons, contone.

Sawetara taun kepungkur, Museum Sejarah Kutha campur tangan lan papan pameran anyar digawe, kanthi sajarah macem-macem tahapan kutha kasebut (periode perang, periode pasca perang, wilayah, lan liya-liyane).

mobil kabel saka pelabuhan

mobil kabel Barcelona

mobil kabel iki Saka menara San Sebastián, ing pantai Barceloneta, menyang sudut pandang Miramar de Montjuic, dhuwuré 70 meter., ngliwati Menara Haume I. Gunggunge, jembaré 1292 meter sajrone lelungan sepuluh menit.

Ya, ora akeh, nanging pemandangan sing apik banget sajrone kabeh tur. Mobil kabel kasebut wiwit taun 20-an pungkasan abad, ditutup nalika Perang Sipil Spanyol, lan dibukak maneh ing taun 1963.

Wis jam operasi beda, gumantung ing wektu taun, lan rega babak 16 euro. Ana kantor tiket kanggo tuku tiket ing loro lawang lan sampeyan bisa nindakake trip ing loro arah, munggah ing Barceloneta lan mudhun ing Montjuic utawa kosok balene. Saiki Menara Jaime I ditutup.

Viewpoint saka Menara Collserola

Menara Collserola

Punika a menara telekomunikasi kang ing Cerro de la Vilana, bab Dhuwur 445 meter. Dibangun ing taun 1990, nalika Olimpiade bakal dianakake, lan minangka struktur paling dhuwur ing kutha lan ing Catalonia.

Iku menara gaya futuristik kanthi sudut pandang sing ana ing lantai 10. Iki dirancang dening Inggris Norman Foster. Sampeyan kudu nyatakake yen tampilan sing ditawakake kanthi sudut pandang padha karo tampilan Tibidabo nanging ditambahi nganti 360º.

Watu kasebut

Teras La Pedrera

Iki minangka bangunan sekuler sing apik dirancang dening Antonio Gaudi, Casa Milà bab kang dadi ngandika bab. Bebener iku saka gendheng uga bisa ndeleng kutha. Sing bener, saka lantai ndhuwur sampeyan duwe a 360º tampilan saka kutha ayu.

Saka ndhuwur sampeyan bisa ndeleng dalan ing sikilmu lan sawetara bangunan liyane sing paling pinunjul ing Barcelona, ​​​​sedikit siluet Sagrada Familia (karya sing diwenehake Gaudí), ing antarane cerobong asep lan kolom ventilasi. omah dhewe house, kang dekorasi mate karo manéka curious sing.

Taman Hiburan Tibidabo

Taman Tibidabo

Tibidabo punika gunung paling dhuwur ing Collserola lan nawakake views gedhe saka Barcelona. Ndhuwur ana taman hiburan, mung siji ing kutha. Yen sampeyan pengin seneng-seneng main game lan liya-liyane, sampeyan bisa teka kene lan contemplate kutha ing sikilmu.

Teras Pasir

Teras Pasir

Sudut pandang liyane iki sing ditambahake menyang dhaptar sudut pandang paling apik kanthi tampilan Barcelona Iku ing bullring lawas kutha, sanajan mung fasad asli sing isih ana. Teras katon ing Montjuic lan uga duwe kubah sing dadi papan perlindungan lan papan perlindungan kanggo acara lan pertunjukan.

Viewpoint nawakake Pemandangan 360º ing Plaza de Espanya lan ing arah ngelawan sampeyan bisa ndeleng taman Joan Miró lan reca misuwur sawijining. Sudut pandang uga duwe restoran lan bar lan sampeyan bisa menek nggunakake undhak-undhakan internal, sing bisa digunakake kanthi gratis, utawa lift sing sampeyan bayar, nanging mung 1 euro.

Basilika Keluarga Kudus

Menara Sagrada Familia

Temenan, sampeyan duwe tampilan apik saka menara gereja iki. Desain asli pasamuan kasebut dumadi saka 18 menara sing makili 12 Rasul ditambah Maria Perawan, Yesus lan papat penginjil. Nanging mung wolung wong sing bentuke: papat Rasul saka Nativity Facade lan papat Rasul saka Passion Facade.

Yen ing sawijining dina kabeh menara wis rampung, iki bakal dadi gereja paling dhuwur ing saindenging jagad. Nanging ing sauntara iku, sampeyan ora bisa mandheg menek sing wis dibangun. Ing tiket umum kanggo ngunjungi Sagrada Familia sampeyan duwe akses menyang menara sing kalebu lan sampeyan bisa milih sing bakal menek. Siji-sijine menara sing dibangun ing sangisore pengawasan langsung Gaudí yaiku Torre de la Natividad, lan loro-lorone beda banget.

Menara Nativity madhep wétan banjur sampeyan duwe views ayu kutha lan gunung-gunung ing saubengé. Kanggo bageane, Menara Passion beda, prasaja, lan katon kulon mangkono tampilan shoots menyang Segara Mediterania. Ing loro menara sampeyan bisa munggah dening elevator, Samsaya Awon ya utawa ya sampeyan mudhun mlaku. Tangga mudhun dawa lan sempit, kanthi spiral.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*