Wisata paling apik saka Tokyo

Tori

Salah sawijining kutha sing paling apik ing Asia yaiku Tokyo. Mungkin saiki modernitas kasebut ora narik kawigatosan amarga kamajuan teknologi kanthi global, nanging aku mbayangake yen ing taun 70-an utawa 80-an mlaku liwat lurung-lurung mesthine, akeh sing lagi ana ing planet liya. Yen ngono, Tokyo isih kaya ngono, nanging ora amarga kemajuan teknologi sing dituduhake nanging amarga budaya lan umure sing umure wis pirang-pirang abad, sawijining alkimia sing angel diterangake nanging sampeyan rumangsa yen wis mlaku ing ibukutha Jepang.

Akeh sing ngarani "kutha gedhe." Ora ana gedung pencakar langit sing rame ing endi wae, luwih becik dadi kutha sing jembar, jembar, taman lan jembar dalan, dalan lan gang sing ora ana trotoar. Kita bisa nulis akeh babagan obyek wisata ing Tokyo, nanging dina iki aku propose lelungan luwih adoh lan ngerti sawetara babagan wisata paling apik sing bisa ditindakake saka Tokyo. Kanthi kreta peluru, jarak kasebut bakal suda kaya sihir lan sampeyan bisa nemokake Jepang liyane sawetara kilometer saka metropolis gedhe.

Yokohama

Yokohama

Kutha iki paling cedhak karo Tokyo lan nomer loro nomer loro ing negara kasebut. Dununge mung setengah jam saka ibukota kanthi sepur, dadi kaya satelit sing paling cedhak. Iki minangka pelabuhan Jepang pisanan sing kanthi paksa dibukak kanggo dagang karo Kulon ing abad kaping XNUMX, mula njaga sawetara kutha pelabuhan kasebut lan Nduwe Chinatown paling apik ing kabeh Jepang lan sawetara papan dununge gaya lawas lan kulon ing distrik Yamate.

Sampeyan bisa mlaku-mlaku liwat Chinatown, kanthi papat poros warna-warni lan restoran lan toko-toko Tionghoa ing kana. Sampeyan bisa ngaso ing Pelabuhan Osanbashi, terminal pelayaran, kanthi pemandangan pesisir sing apik, mlaku liwat Yamate lan Otomachi, ing omah omah para pedagang lan diplomat Kulon, utawa bisa uga bukak Museum Ramen, sup mie Jepang sing populer.

Kamakura

Buddha Kamakura

Kamakura kurang saka sak jam saka Tokyo, ing pesisir Prefektur Kanagawa. Kutha iki minangka kutha sing penting banget ing Abad Pertengahan, sadurunge pusat kekuwatan pindhah menyang Kyoto. Sejatine Kamakura pancen sithik nanging baline nawakake sawetara kuil kuno, kuil, monumen sejarah lan pantai sing apik kanggo uwal saka panas.

Buddha Agung Kamakura Iki minangka salah sawijining patung tembaga paling gedhe ing saindenging jagad. Kuil Kenchoji minangka kuil Zen sing paling penting ing kene lan sing nomer loro yaiku Kuil Engakuji. Antarane kuil Shinto, agama animis tradisional Jepang, yaiku Kuil Hachimangu lan Zeniarai Benten. Banjur ana akeh liyane, nanging amarga wilayah kasebut alas sing paling apik yaiku mlaku, mlaku ing jalur sing ana lan rampung ing salah sawijining pantai kanthi hotel lan sumber air panas.

How to get to Sate Kambing Sakti Kanthi sepur langsung saka Stasiun Tokyo utawa Stasiun Shinjuku. Ing njero kutha lan wilayah kasebut, ana trem lan bis, nanging wilayah kasebut minangka wilayah cilik, sampeyan bisa nindakake rute utama kanthi mlaku utawa nyewa sepeda.

Five Lake of Fuji

Gunung Fuji

Iki minangka wilayah ing sikil Gunung Fuji, gunung suci Jepang. Ana ing sisih lor lan Udakara udakara ewu meter yaiku limang tlaga Fuji sing endah. Kertu kertu pos saka gunung lan tlaga minangka salah sawijining sing paling apik lan disaranake kanggo wisata. Tlaga kasebut yaiku Saiko, Yamanakako, Shojiko, Motosuko lan Kawaguchiko. Ana akeh sumber mata air panas lan museum ing wilayah kasebut.

Danau Kawaguchiko minangka salah siji sing kudu dikunjungi  amarga iku sing paling gampang diakses. Ing kene sampeyan duwe funikuler sing regane 720 yen muter-muter, mata air panas lan museum. Biaya liyane kanggo tekan kono tanpa mobil. Yen sampeyan bisa milih wektu suwene taun, luwih becik ditindakake ing pungkasan wulan April lan Juni amarga Fuji Shibazakura, festival ing sawahe ditutupi ewonan kembang, shibazakura, jambon panas, putih lan kain wungu.

Nikko

Nikko

Ing Nikko ana kuil lan makam Tokygawa Ieyasu, salah sawijining raja feodal gedhe sing mrentah bangsa nganti muncul maneh kekuwatan kaisar. Dheweke dadi pendiri shogunate Tokugawa lan ing kene dheweke dikubur. Kuil iki lan kuil lawas liyane ing Nikko udakara 40 menit mate saka stasiun sepur Nikko utawa Tobu. Yen sampeyan tuku pass yen 500 yen sampeyan bisa nggunakake bus kanthi gratis. Saiki dadi taman nasional sing apik banget ing musim gugur, kanthi tlaga lan desa termal.

Ikaho Onsen

Ikaho Onsen

Kota onsen utawa termal iki ora mung ana ing sekitar Tokyo, nanging mbantu kita ngerti babagan apa. Onsen iki ana ing lereng Gunung Haruna lan iku salah sawijining onsen paling populer ing prefektur Gunma. Kutha iki minangka kutha lawas sing dikenal kanthi langkah-langkah watu sing khas sing udakara 300 meter lan ing sisihane ana ryokanes, hostel tradisional Jepang, lan toko-toko.

Lan amarga sampeyan ana ing kene, minangka tamasya, sampeyan bisa munggah kanggo ndeleng tlaga Kaldera Gunung Haruna. Elinga yen ing Jepang kegiatan vulkanik penting lan mulane ana gempa bumi lan sumber banyu panas ing endi wae. Kaya sing sampeyan ngerteni, ing Tokyo lan ing sacedhake akeh sing kudu dideleng lan ditindakake. Lan kabeh, pancen kabeh ora bisa dilalekake.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*