yacht paling gedhé ing donya

Padha ngomong sing kanggo sawetara wektu saiki dikarepake kanggo yacht gedhe wis saya akeh lan, miturut produsen lan adol, wiwit taun 2019, kabeh secara harfiah mundhak amarga jumlah miliarder sing nyebabake pandhemen saya tambah. Sedhih donya kita, nalika sawetara kelangan pakaryan, liyane entuk jutaan ...

Dina iki pasar pengin yacht sing luwih gedhe lan luwih gedhe lan miturut apa sing diomongake iki mung diwiwiti. Tukang yacht sing paling penting yaiku perusahaan Jerman Lürssen, kanthi wolung galangan kapal sing ana ing sisih lor negara Eropa kasebut. Desainer, pemilik lan pengiklan kerja bareng kanggo mesthekake yen, pungkasane, kepinginan saka wong sing mbayar tagihan kasebut kawujud. dina iki, kapal pesiar paling gedhe ing donya yaiku sing sampeyan deleng ing foto, Azzam. Apa kita ngerti?

Azzam, yacht paling gedhé ing donya

Dina iki yacht paling gedhé ing donya Dawane 180 meter, sanajan ing taun 2024 ana dalan sing ukurane 183 meter. Apa maneh, perusahaan yacht-bangunan Jerman sing kita rembugan sadurunge ujar mung sawetara wektu sadurunge yacht dadi super yacht dawane 200 meter. Iku tren.

Dadi, Azzam minangka yacht paling gedhe kanthi dawane 180 meter. Yacht pribadi paling larang wiwit 2013 lan asline 35 meter luwih cendhek. Azzam dibangun dening Lürssen kanthi bimbingan insinyur Mubarak Saad al Ahbadi. Wis regane 600 yuta dolar, mung kanggo construction, lan ing proses iku thukul lan thukul lan thukul nganti tekan pungkasan dawa.

Yacht iki disewa ing April 2013. Dibangun dening perusahaan Jerman Lürssen Yatchs, dirancang dening Nauta Yatchs lan desain interior dening Christophe Leoni., dibangun ing total telung taun, wektu rekaman. Setaun sadurunge, ing 2012, Azzam dipindhah saka bendungan asline dawane 170 meter menyang 220 meter sing luwih gedhe kanggo ngrampungake karya kasebut. Ing pungkasan taun 2009 nalika baja kanggo kapal wiwit dipotong lan, ing taun 2013, karya rampung rampung.

yacht iki Wis papan kanggo nampung 36 tamu lan kru minimal 50 wong lan maksimal 80 kru.. Wis kamar latihan golf lan gym, lan njaba lintang. Aula utama sawijining dawane 29 meter lan papan mbukak 18 meter tanpa pilar dhukungan, sing apik banget. Kanggo menehi papan kanggo tamu akeh ana 50 Suite lan dek, uga, ora duwe ruang terbuka sing gedhe banget.

Garis njaba, profil, duwe tanda tangan Nauta Design, studio sing didegaké déning Mario Pedol, lan yen dideleng saka kadohan katon luwih cilik tinimbang dideleng saka cedhak. Kaluwihan saka desain ati-ati.

Miturut foto-foto sing beredar ing kapal, iku wis enem geladhak lan desain wis teknologi kanggo njaga lingkungan, kanthi nyuda karbon monoksida lan emisi swara. Ana uga spekulasi yen energi ekstra saka mesin digunakake kanggo sistem desalinasi kanggo ngowahi banyu dadi banyu ngombe.

Nanging Azzam dudu kapal sing alon, kaya sing sampeyan pikirake saka ukurane (bab raksasa sing alon). Iki ora cilik, Azzam iku kapal cepet sing bisa tekan kecepatan nganti 31 knot thanks kanggo loro turbin bensin lan loro mesin diesel sing daya papat jet. Kang Azzam bobote kira-kira 14 ewu ton lan tank bahan bakar nduweni kapasitas kanggo siji yuta liter bahan bakar. Dikira-kira biaya total 605 yuta, kira-kira 100 yuta luwih saka yacht paling gedhe nomer telu ing donya, kanggo panggunaan pribadi, grahana.

Nanging sing ditugasake mbangun yacht super iki? Temenan, wong Arab sing akeh dhuwit: ing Khalifa bin Zayed Al Nahyan, Presiden Uni Emirat Arab. Mesthine bisa disewakake kanggo charter, nanging mung minangka asumsi. Lan apa tegese jeneng? Tekad.

Aku ngira sing presiden UEA ora banget kasengsem ing pinten biaya kanggo njaga prau cilik iki, nanging pancene larang banget. Iku misale jek sing 10% saka sawijining biaya apa ngginakaken ing pangopènan taunan. Sing, sawetara 60 yuta dolar saben taun.

Yen ana yacht paling gedhe ing donya kudu ana a yacht paling gedhé kaloro ing donya… Bener, kanggo nutup artikel dina iki aku saiki yacht super grahana. sing duwe Roman Abramovih, miliarder Rusia, pengusaha, pemilik antarane liyane saka Chelsea FC saka Liga Premier. Konstruksi kasebut suwene limang taun lan regane 409 yuta dolar, mula regane saiki, kanthi nganyarke digawe wiwit banjur, punika 620 yuta.

 

Njaga kapal iki biaya 65 yuta taun. Eclipse minangka yacht propulsi listrik diesel, mesine Azipod lan desain interior nduweni ciri khas omah Inggris Terence Disdale Design. 56 wong. Iku kapal mewah, mbok menawa luwih elegan tinimbang Azzam.

Nambahake telung helipad lan kolam renang 16 meter kanggo ngendhokke ing tengah segara lan, nalika ora ana sing nggunakake, didhelikake dadi lantai tari kanthi papan kanggo geni sing apik kanggo diobong. Mesthine nalika Azzam muncul, Eclipse kasebut bener-bener gerhana, nanging tanpa mangu prau Rusia isih dadi yacht super ing antarane kapal layar super.

Temenan dhaftar yacht larang ing donya terus. Ing wiwitan, kita wis ujar manawa saka wektu-wektu ana akeh panjaluk kanggo kapal kasebut amarga jumlah miliarder sing ora ngerti apa sing kudu ditindakake kanthi akeh dhuwit ing akun kasebut saya tambah.

Yacht sabanjure ing dhaptar yaiku Dilbar, dening miliarder Uzbek Alisher Asmanov, 156 meter, ing Mahrousa, 145.72 meter, yacht presiden Mesir lan abad kaping XNUMX utawa ing Flying Fox, 136 meter, sapisan disewa dening Beyonce lan Jay Z.

El Dubai, saka Syekh Mohammed bin Rashid al-Maktoum saka Dubai, dawane 162 meter, sing Nord milih ing 2021 uga saka Lürsse, ing REV 183-meter nanging ora kemewahan nanging ekspedisi isih ing construction lan samesthine kanggo milih ing 2024 lan pungkasanipun, ing Polandia 910-meter Y120 ing proses desain.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

bool (bener)