Ова се дел од летовите што компанијата Рајанер ги откажа

Летови што Рајанер ги откажа

Можеби сè уште не сте дознале, но ако планирате лет со Рајанер доПред 28 октомври можеше да биде откажан. Авиокомпанијата ги оправда овие откажувања со проблем со годишните одмори на своите пилоти, што доведе до намалување на точноста на нејзините авиони и затоа откажувања на некои од нејзините летови.

Според авиокомпанијата, таа ги потврдила откажувањата на овие летови до корисниците кои планирале да летаат, така што не треба да има изненадувања во последен момент за никого. Сепак, во Патни вести Сакавме да групираме некои од овие летови кои се суспендирани во случај да има уште некои траги.

Овие се некои од летови кои Рајанер ги откажа. Исто така, мора да кажеме дека од сега до 28 октомври, освен неколку поединечни дена, секој ден се суспендирани повеќе од педесет летови, така што комплетниот список на консултации ќе биде оставен подолу со врска до него, поради неговата должина. Тука ќе ставиме само некои со поаѓања и пристигнувања на погодените шпански аеродроми до следниот 1 октомври. Не заборавајте да ја проверите комплетната листа!

Список на откажани летови

 • Четврток, 21 септември од Мадрид.

Мадрид - Марсеј. Број на лет: 5446

Мадрид - Тулуз. Број на лет: 3021

 • Четврток, 21-ви септември, за Мадрид.

Марсеј - Мадрид. Лет број 5447

Тулуз - Мадрид. Лет број 3022

 • Четврток, 21 септември од Барселона.

Барселона - Рим. Број на лет: 6341

Барселона - Берлин. Број на лет: 1135

 • Четврток, 21-ви септември, за Барселона.

Рим - Барселона. Број на лет: 6342

Берлин - Барселона. Број на лет: 1134

 • Четврток 21 септември од Аликанте.

Аликанте - Бремен. Број на лет: 9056

 • Четврток, 21 септември, за Аликанте.

Бремен - Аликанте. Број на лет: 9057

 • Петок 22 септември од Мадрид.

Мадрид - Хамбург. Број на лет: 154

Мадрид - Варшава Модлин. Број на лет: 1062

 • Петок, 22 септември, за Мадрид.

Хамбург - Мадрид. Број на лет: 155

Варшава Модлин - Мадрид. Број на лет: 1063

 • Петок 22 септември од Барселона.

Барселона - Станстед. Број на лет: 9811

Барселона - Берлин. Број на лет: 1135

Барселона - Милан Бергамо. Број на лет: 6305

 • Петок, 22 септември, за Барселона.

Станстед - Барселона. Број на лет: 9810

Берлин - Барселона. Број на лет: 1134

Милан Бергамо - Барселона. Број на лет: 6304

 • Сабота 23 септември од Барселона.

Барселона - Париз Бове. Број на лет: 6374

Барселона - Берлин. Број на лет: 1135

Барселона - Торино. Број на лет: 9111

 • Сабота 23 септември до Барселона.

Парис Бовеа - Барселона. Број на лет: 6375

Берлин - Барселона. Број на лет: 1134

Торино - Барселона. Број на лет: 9112

 • Недела на 24 септември од Мадрид.

Мадрид - Тулуз. Број на лет: 3011

Мадрид - Станстед. Број на лет: 5997

Мадрид - Верона. Број на лет: 5047

 • Недела на 24 септември до Мадрид.

Тулуз - Мадрид. Број на лет: 3012

Станстед - Мадрид. Број на лет: 5998

Верона - Мадрид. Број на лет: 5048

 • Понеделник 25 септември од Мадрид.

Мадрид - Лондон Станстед. Број на лет: 5993

 • Понеделник, 25 септември до Мадрид.

Лондон Стенстед - Мадрид. Број на лет: 5994

 • Понеделник 25 септември од Барселона.

Барселона - Рим. Број на лет: 6341

Барселона - Рим. Број на лет: 7070

Барселона - Лондон Станстед. Број на лет: 9045

Барселона - Порто. Број на лет: 4545

 • Понеделник на 25 септември до Барселона.

Рим - Барселона. Број на лет: 6342

Рим - Барселона. Број на лет: 7060

Лондон Стенстед - Барселона. Број на лет: 9044

Порто - Барселона. Број на лет: 4546

 • Вторник, 26 септември од Мадрид

Мадрид - Лондон Станстед. Број на лет: 5993

Мадрид - Сантијаго де Компостела. Број на лет: 5317

 • Вторник 26 септември до Мадрид

Лондон Стенстед - Мадрид. Број на лет: 1884

Сантијаго де Компостела - Мадрид. Број на лет: 5318

 • Вторник 26 септември од Барселона

Барселона - Рим. Број на лет: 6341

Барселона - Рим. Број на лет: 7070

Барселона - Лондон Станстед. Број на лет: 9045

 • Вторник 26 септември до Барселона

Рим - Барселона. Број на лет: 6342

Рим - Барселона. Број на лет: 7060

Лондон Стенстед - Барселона. Број на лет: 9044

 • Среда 27 септември од Мадрид

Мадрид - Лондон Станстед. Број на лет: 5993

Мадрид - Берлин. Број на лет: 2528

 • Среда 27 септември до Мадрид

Лондон Стенстед - Мадрид. Број на лет: 5994

Берлин - Мадрид. Број на лет: 2529

 • Среда 27 септември од Барселона

Барселона - Рим. Број на лет: 7070

Барселона - Лондон Станстед. Број на лет: 9045

 • Среда 27 септември до Барселона

Рим - Барселона. Број на лет: 7060

Лондон Стенстед - Барселона. Број на лет: 9044

 • Четврток, 28 септември од Мадрид

Мадрид - Лондон Станстед. Број на лет: 5993

Мадрид - Сантијаго. Број на лет: 5317

 • Четврток, 28 септември до Мадрид

Лондон Стенстед - Мадрид. Број на лет: 5994

Сантијаго- Мадрид. Број на лет: 5318

 • Четврток 28 септември од Барселона

Барселона - Рим. Број на лет: 6341

Барселона - Рим. Број на лет: 7070

Барселона - Лондон Станстед. Број на лет: 9045

Барселона - Бирмингем. Број на лет: 9162

 • Четврток, 28 септември до Барселона

Рим - Барселона. Број на лет: 6342

Рим - Барселона. Број на лет: 7060

Лондон Стенстед - Барселона. Број на лет: 9044

Бирмингем - Барселона. Број на лет: 9163

 • Петок 29 септември од Мадрид

Мадрид - Лондон Станстед. Број на лет: 5993

Мадрид - Милано. Број на лет: 5983

Мадрид - Даблин. Број на лет: 7157

 • Петок 29 септември до Мадрид

Лондон Стенстед - Мадрид. Број на лет: 5994

Милано- Мадрид. Број на лет: 5984

Даблин - Мадрид. Број на лет: 7156

 • Петок 29 септември со потекло од Барселона

Барселона - Рим. Број на лет: 6341

Барселона - Рим. Број на лет: 7070

Барселона - Лондон Станстед. Број на лет: 9045

Барселона - Даблин. Број на лет: 3976

 • Петок 29 септември до Барселона

Рим - Барселона. Број на лет: 6342

Рим - Барселона. Број на лет: 7060

Лондон Стенстед - Барселона. Број на лет: 9044

Даблин - Барселона. Број на лет: 3977

 • Сабота 30 септември од Мадрид

Мадрид - Лондон Станстед. Број на лет: 5993

Мадрид - Даблин. Број на лет: 7157

 • Сабота на 30 септември до Мадрид

Лондон Стенстед - Мадрид. Број на лет: 5994

Даблин - Мадрид. Број на лет: 7156

 • Сабота 30 септември од Барселона

Барселона - Рим. Број на лет: 6341

Барселона - Лондон Станстед. Број на лет: 9045

Барселона - Порто. Број на лет: 4545

 • Сабота на 30 септември до Барселона

Рим - Барселона. Број на лет: 6342

Лондон Стенстед - Барселона. Број на лет: 9044

Порто - Барселона. Број на лет: 4546

 • Недела 1 октомври од Мадрид

Мадрид - Ланзароте. Број на лет: 2017 година

Мадрид - Лондон Станстед. Број на лет: 5995

Мадрид - Даблин. Број на лет: 7157

Мадрид - Порто. Број на лет: 5484

 • Недела, 1 октомври до Мадрид

Ланзароте - Мадрид. Број на лет: 2018 година

Лондон Стенстед - Мадрид. Број на лет: 5994

Даблин - Мадрид. Број на лет: 7156

Порто - Мадрид. Број на лет: 5485

 • Недела 1 октомври од Барселона

Барселона - Рим. Број на лет: 6341

Барселона - Рим. Број на лет: 7070

Барселона - Лондон Станстед. Број на лет: 9045

Барселона - Берлин. Број на лет: 4545

 • Недела на 1 октомври за Барселона

Рим - Барселона. Број на лет: 6342

Рим - Барселона. Број на лет: 7060

Лондон Стенстед - Барселона. Број на лет: 9044

Берлин - Барселона. Број на лет: 1134

Ако сакате да знаете кои други летови се откажани, посетете го ова линк, во него ќе ги имате сите потребни информации.

Дали сакате да резервирате водич?

Содржината на статијата се придржува до нашите принципи на уредничка етика. За да пријавите грешка, кликнете овде.

Биди прв да коментираш

Оставете го вашиот коментар

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени.

*

*