Кармен Гилен

Мислам дека патувањето е едно од најбогатите искуства што човек може да ги живее ... Срамота е што се потребни пари за ова, нели? Сакам и ќе разговарам за сите видови патувања во овој блог, но ако ќе дадам значење на нешто, тоа се оние дестинации на кои одам без да оставам цело богатство на патот.

Кармен Гвилен има напишано 152 статии од ноември 2015 година