Марија Хозе Ролдан

Дефектолог, психопедагог и страстен за пишување и комуникација. Љубител на декорацијата и добриот вкус, секогаш сум во континуирано учење... мојата страст и хоби да бидат моја работа. Можете да ја посетите мојата лична веб-страница за да бидете во тек со сè.

Марија Хозе Ролдан има напишано 72 статии од јуни 2015 година