Енрик iliили

Компјутерски инженер од Барселона. Сакам да патувам, да истражувам нови дестинации и да ги споделувам своите искуства. Јас сум страстен за патувања, природа и спорт. Може да ме најдете и на Инстаграм: https://www.instagram.com/viureperviatjar/

Енрик iliили има напишано 16 статии од декември 2015 година