Лола curiel

Студент за комуникација и меѓународни односи. Патувањето е веројатно она што најмногу ми се допаѓа на светот и се надевам дека, кога ги читате моите објави, чувствувате неконтролирана желба да земете ранец и да одлетате. Воодушевен сум што ги споделувам моите искуства со вас. Се надевам дека моите совети и препораки ќе ви помогнат да ги искористите максимално вашите одмори.