Патувања и туристи

Viajesyturistas беше веб-страница посветена на светот на патувањата и туристите. Во моментов тој е интегриран во проектот Actualidadviajes.com за да формира поголема и по партиципативна заедница на патници.

Виајес и Туристас има напишано 78 статии од ноември 2015 година