Плажи и одморалишта

Playasyresorts беше веб-страница посветена на најдобрите плажи и одморалишта во светот. Во моментов е интегриран во Actualidadviajes.com за да формира поголема заедница на убители на патувања.

Playas y Resorts има напишано 77 статии од ноември 2015 година