Сузана Гарсија

Дипломиран за рекламирање, сакам да пишувам и да откривам нови приказни и места сè додека се сеќавам. Патувањето е една од моите страсти и затоа се обидувам да ги најдам сите информации за оние места што се надевам дека ќе ги видам еден ден.