Што да правам во Париз со деца

Париз не е само за loversубовниците, туку е и за семејства со деца: градини, интерактивни музеи, вртелешки, плажи и Дизни Париз.

Снег со деца

Патување до снег со деца

Патувањето до снег со деца е одлична идеја, но мора да испланираме сè, од опремата за купување до дестинацијата.