3 еколошки и луксузни летувалишта

Ако имате пари, можете да пристапите до луксузни одморалишта, места со неспоредлива убавина што ќе ве натераат да живеете незаборавни искуства. Запишете ги овие три имиња и започнете да сонувате.

5 хостели во Берлин

Дали одите во Берлин и сакате да го запознаете градот, да запознаете луѓе, да се забавувате и да не трошите многу пари? Значи, спијте во хотел.

5 хостели во Париз

Дали барате сместување во Париз? Што е ефтино? Тогаш хостелите за ранци и едноставни патници се најдобри: наведете ги овие 5 хостели во Париз.

Хостели во Newујорк

Дали го ранците во ackујорк и сакате да заштедите? Затоа, останете во хостел, има малку од сè, но некои се навистина многу добри и стилски.

5 хостели во Даблин

Ако одите на патување во Даблин, можеби за Свети Патрик? Не барајте повеќе: еве 5 добри хостели во Даблин. Добро лоциран, ефтин.

5 препорачани хостели во Токио

Ако одите во Токио и не сакате да спиете во хотел, направете го тоа во хостел. Е запознаете луѓе од целиот свет и многу theубезност и учтивост на Јапонците!

Ефтини опции за патувања

Во оваа статија ви кажуваме како да патувате поекономично со овие ефтини опции за патување: воз или авион, хотел или живеење со други, итн.