рекламирање

Сега Патни вести, кои припаѓаат на мрежата на блогови Блог вести, постојано расте во својот број на посети, сите од луѓе заинтересирани за информации за патувања и туризам воопшто. Ова е типот на публика што сакате да ја достигнете преку вашето рекламирање.

Можете да контактирате со нас преку следниот формулар.

  Го прифаќам Политика за обработка на податоци.

  Кога поднесувате формулар, се бараат податоци како што се вашата е-пошта и име, кои се чуваат во колаче за да не мора повторно да ги пополнувате во идните пратки. Со поднесување на формулар, мора да ја прифатите нашата политика за приватност.

  1. Одговорен за податоците: Мигел Анхел Гатон

  2. Цел на податоците: Одговорете на барањата примени во формуларот

  3. Легитимирање: Ваша експресна согласност

  4. Складирање на податоци: База на податоци хостирани од Occentus Networks (ЕУ)

  5. Права: Пристап, исправување, бришење, ограничување, преносливост и заборавање на вашите податоци