Pse të vini bast në një platformë tregtare hoteli

hyrja e pritjes së hotelit

Nëse keni dëgjuar për platformat e tregtimit të hoteleve, i njohur edhe si menaxheri i kanalit, por ju nuk e dini se si mund t'ju ndihmojnë në biznesin tuaj, mos e humbisni mundësinë të dini nga dora e parë të gjitha çelësat rreth tij.

Çfarë është një menaxher kanali?

Një menaxher kanali është një menaxher kanali, diçka që arrihet përmes një zgjidhjeje teknologjike që lejon promovoni shërbimet e dhomave të hoteleve përmes kanaleve të ndryshme online, përtej faqes së internetit të institucionit në fjalë. Me një menaxher kanali, do të arrihen avantazhe shumë të dukshme, duke shmangur nevojën për të përditësuar manualisht informacionin dhe tarifat në çdo kanal në të cilin ai publikohet dhe, për rrjedhojë, duke kursyer shumë kohë të punës së menaxhimit.

Pse të përdorni një menaxher kanali

Kështu, me një menaxher kanali do të jeni në gjendje të përdorni një mjet që do t'ju japë mundësinë Ofroni shërbimet tuaja në platforma të ndryshme. Në mënyrë të thjeshtë duke shijuar avantazhet e mëposhtme:

Kjo do t'ju lejojë të lidhni platformën tuaj me kanalet e duhura

rezervoni një hotel

Nëpërmjet një platforme cilësore tregtare hotelerie ju do të mund të lidhni shërbimet e ofruara nga hoteli juaj. Mund të paraqiteni në fplatforma të njohura si Booking, Expedia, Airbnb dhe Agoda, duke shumëzuar shikueshmërinë tuaj dhe duke bërë që rezervimet tuaja të shumëfishohen duke pasur lidhjen e duhur me më shumë se 450 kanale shpërndarjeje.

Kjo mund të përkthehet në një 40% më shumë rezervime, diçka që do të jetë e mundur duke promovuar veten në kanale të ndryshme shumë të njohura dhe të gjitha pa kosto shtesë, madje duke i dhënë klientit mundësinë për të bërë rezervimin e tyre në monedha dhe gjuhë të ndryshme.

Të gjitha të dhënat janë të arritshme dhe të lehta për t'u analizuar

Të kesh të gjitha të dhënat në dispozicion do t'ju ndihmojë kuptoni nëse po ofroni një shërbim konkurrues krahasuar me akomodimet e tjera. Do të keni informacion shumë të vlefshëm, si për çmimet ashtu edhe për kanalet, dhe kjo do t'ju lejojë të dini nëse jeni duke u shfaqur në kanalet që funksionojnë më mirë në sektorin tuaj, si dhe nëse vlera për para e asaj që ofroni është optimale. .

pritje hoteli

E gjithë kjo në një mënyrë të arritshme dhe në një vend, gjë që do t'ju lejojë kurseni kohë dhe përpjekje kur menaxhoni aspekte të tilla si shpërndarja, rezervimet dhe pagesat.

Përveç kësaj, ju do të keni karakteristikat kryesore të industrisë. Këtu janë të ashtuquajturat rregulla të performancës, momenti në të cilin mbyllen shitjet etj., dhe janë, me pak fjalë, aspekte të ndryshme që do t'ju lejojnë të ofroni tarifat më fitimprurëse për biznesin tuaj, duke arritur një ekuilibër të përsosur që i bën klientët tuaj rrit. Në çdo rast, nëse duhet të përditësoni tarifat, mund ta bëni shumë lehtë dhe shpejt falë dizajnit të tij inteligjent që e bën detyrën më të lehtë.

Siguria është e garantuar

Një platformë e mirë me këto karakteristika duhet të jetë, mbi të gjitha, i besueshëm. Dhe për këtë është thelbësore që ai të ketë standardet e duhura të sigurisë. Në këtë kuptim, nëse zgjidhni Menaxheri i kanalit Nga SiteMinder do të zgjidhni një platformë që përputhet me standardin PCI DSS dhe GDPR.


Lini komentin tuaj

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *

*

*