Carmen Guillen

Unë mendoj se udhëtimi është një nga përvojat më të pasura që një person mund të jetojë ... Një turp, se paratë janë të nevojshme për këtë, apo jo? Unë dua dhe do të flas për të gjitha llojet e udhëtimeve në këtë blog, por nëse do t'i jap rëndësi diçkaje, janë ato destinacione në të cilat shkoj pa lënë pasuri gjatë rrugës.