Maria

Ata thonë se ka po aq lloje udhëtarësh sa ka njerëz në botë. Gjatë gjithë udhëtimeve të mia kuptova shumëllojshmërinë e interesave që mund të hasim, pra brenda Actualidad Viajes Unë do t'ju jap informacionin që ju nevojitet për të shijuar plotësisht pushimet tuaja në çdo cep të botës. Nëse jeni në kërkim të aventurës, kulturës, natyrës, gastronomisë apo relaksimit, unë do t'ju tregoj destinacionet, këshillat, ofertat dhe kuriozitetet më të mira në mënyrë që të jetoni përvoja të paharrueshme. Më pëlqen të ndaj përvojat, përshtypjet dhe fotografitë e mia me udhëtarë të tjerë si ju. Shpresoj t'ju pëlqejë puna ime dhe që ju frymëzon të vazhdoni të eksploroni këtë planet të mrekullueshëm.

Maria ka shkruar 538 artikuj që nga nëntori 2015