maria jose roldan

Mësues i Arsimit Special, Psikopedagog dhe i apasionuar pas shkrimit dhe komunikimit. Adhuruese e dekorimit dhe shijes së mirë, jam gjithmonë në mësim të vazhdueshëm... duke e bërë pasionin dhe hobi tim punën time. Ju mund të vizitoni faqen time personale për të qenë të përditësuar me gjithçka.