Susana Garcia

Unë kam një diplomë në Reklamim, ku mësova teknikat dhe mjetet për të komunikuar në mënyrë efektive dhe kreative. Që e vogël jam magjepsur nga bota e letrave dhe e imazheve dhe më ka pëlqyer gjithmonë të lexoj e të shkruaj për tema të ndryshme. Një prej tyre është udhëtimi, një nga pasionet e mia të mëdha. Më pëlqen të zbuloj histori dhe vende të reja, të mësoj për kulturat dhe mënyrat e tjera të jetesës dhe të jetoj përvoja unike dhe të paharrueshme. Prandaj, sa herë që mundem, arratisem në një destinacion që më tërheq vëmendjen, qoftë brenda apo jashtë Spanjës. Dhe kur nuk mund të udhëtoj fizikisht, e bëj këtë përmes informacionit që kërkoj dhe ndaj për ato vende që shpresoj t'i shoh një ditë.