Diego Calatayud

I diplomuar në Filologji Hispanike dhe adhurues i kulturës në përgjithësi. Kjo është arsyeja pse më pëlqen të flas për qytete të largëta, e cila është një mënyrë që unë të shpëtoj nga realiteti dhe të vizitoj vende të tjera interesante në mendjen time.