Enrik Gili

Inxhinier kompjuterash nga Barcelona. Më pëlqen të udhëtoj, të eksploroj destinacione të reja dhe të ndaj përvojat e mia. Unë jam i apasionuar pas udhëtimeve, natyrës dhe sporteve. Mund të më gjesh edhe në Instagram: https://www.instagram.com/viureperviatjar/