Lola Curiel

Student i Komunikimit dhe Marrëdhënieve Ndërkombëtare. Të udhëtosh është ndoshta ajo që më pëlqen më shumë në botë dhe shpresoj se, kur lexon postimet e mia, ndjen një dëshirë të pakontrollueshme për të kapur një çantë shpine dhe të fluturosh larg. Jam i kënaqur që ndaj me ju përvojat e mia. Shpresoj që këshillat dhe rekomandimet e mia do t'ju ndihmojnë të përfitoni sa më shumë nga largimet tuaja.