Carlos López

Unë kam qenë i apasionuar pas udhëtimeve për aq kohë sa mbaj mend. Ëndrra ime ishte të njihja botën dhe kulturat e saj dhe pak nga pak e bëra realitet. Kam vizituar më shumë se 50 vende, por të preferuarat e mia janë India, Peruja dhe Asturias, për peizazhet, njerëzit dhe historinë e tyre. Gjithmonë mbaj me vete një videokamerë dhe një aparat fotografik, për të kapur momentet më të veçanta dhe këndet më të bukura. Më pëlqen të ndaj përvojat e mia me udhëtarët e tjerë dhe me ndjekësit e mi në rrjetet sociale. Gjithashtu më pëlqen shumë gastronomia e çdo vendi dhe më pëlqen të mësoj se si të gatuaj pjatat e tyre tipike. Kur kthehem në shtëpi, më pëlqen të befasoj familjen dhe miqtë e mi me recetat dhe përbërësit që sjell nga udhëtimet e mia. Kështu, ndjej se ju sjell pak më afër atyre vendeve të mrekullueshme që kam pasur fatin t'i njoh.