Plazhet dhe vendpushimet

Playasyresorts ishte një faqe në internet kushtuar plazheve dhe vendpushimeve më të mira në botë. Aktualisht është integruar në Actualidadviajes.com për të formuar një komunitet më të madh të adhuruesve të udhëtimeve.