Torres del Paine

Torres del Paine

Parku Kombëtar Torres del Paine është një hapësirë ​​natyrore dhe një zonë e mbrojtur e kafshëve të egra që ndodhet në Kili. Është gjetur...

reklamat

Shkretëtira Atacama

Nëse jeni në kërkim të destinacioneve befasuese që ju bëjnë të ndiheni sikur jeni në një planet tjetër, duhet të shkoni në Shkretëtirën e...