Rruga Nazca

Zbulohen misteret e linjave Nazca

Midis Nazca dhe Palpa, në Peru, është një nga misteret më të njohura arkeologjike në botë: linjat Nazca, një Trashëgimi Botërore.

Legjenda për Luginën e Colca-s

Sipas gjetjeve të pikturave të shpellave dhe instrumenteve prej guri, Lugina e Colca-s, e vendosur në Arequipa, Peru, ishte e banuar për mijëra vjet

Transporti në Lima

Qyteti i Lima-s është i ndërlidhur me pjesën tjetër të vendit përmes Autostradës Qendrore dhe Autostradës Pan-Amerikane. Meqenese