Labirinti Horta

Barcelona nuk është e njohur vetëm për ndërtesat e saj të bukura të stilit modernist, plazhet e saj të rehatshme dhe ofertën e saj të madhe kulturore ...

reklamat

Pallati Güell

Në Barcelonë ne gjejmë një pjesë të mirë të trashëgimisë së Antonio Gaudí, një nga arkitektët më të rëndësishëm modernistë në Spanjë. E dimë ...