West Highland Line, treni më i mirë skenik i Skocisë

Nëse dëshironi të zbuloni dhe shijoni peisazhet më të mira të Skocisë në një udhëtim me tren, mos hezitoni të blini biletat tuaja për të hipur në karrocat e West Highland Line, e cila ofron një udhëtim simpatik midis Fort William dhe Mallaig, në zemër të Tokat e Larta.