Hotele në Bruksel

Sot mundësitë e akomodimit janë të shumta. Aplikimet që lejojnë marrjen me qira të shtëpive janë shtuar në hotelet klasike ...

Hotele Boutique në Toledo

Unë mendoj se kur udhëtoni në një qytet të vjetër, është më mirë të qëndroni në hotele që kanë stil ose ...

Royal Royal Hotel, Londër

Një nga qytetet më kozmopolite në Evropë dhe në të gjithë botën është Londra, ndaj oferta e hotelit është…

Cracovia

Hotele në Krakov

Ne ju tregojmë se cilët janë hotelet më të mirë në qytetin e Krakov dhe gjithashtu disa nga vendet me interes për të parë në qytet.

Hotele të Lisbonës

Hotele të Lisbonës

Ne ju japim disa ide për të qëndruar në hotelet më të mira në Lisbonë, akomodime luksoze autentike që ofrojnë hapësira komode në vendet qendrore.

Paradoret në Galicia

Paradoret në Galicia

Po flasim për Paradoret që ekzistojnë në Galicia, një rrjet strehimesh që ndodhen në ndërtesa historike ose ndërtesa me interes të veçantë kulturor.

Hotele pa fëmijë

Karakteristikat e hoteleve pa fëmijë

Ne ju tregojmë të gjitha detajet e hoteleve pa fëmijë ose vetëm për të rritur, hapësira të specializuara në turizëm të orientuara nga të rriturit dhe çiftet.

3 vendpushime ekologjike dhe luksoze

Nëse keni para, ju mund të përdorni vendpushimet luksoze, vende me bukuri të pakrahasueshme që do t'ju bëjnë të jetoni përvoja të paharrueshme. Shkruajini këta tre emra dhe filloni të ëndërroni.

5 hostele në Berlin

A po shkoni në Berlin dhe doni të njihni qytetin, të takoni njerëz, të argëtoheni dhe të mos shpenzoni shumë para? Pra, fle në një hotel.

5 hostele në Paris

A po kërkoni strehim në Paris? Çfarë është e lirë? Atëherë bujtinat për çantat e shpinës dhe udhëtarët e thjeshtë janë më të mirat: listoni këto 5 hostele në Paris.

Bujtina në Nju Jork

A po bëni shpinës në New York dhe doni të kurseni? Kështu që qëndroni në një hotel, ka pak nga gjithçka, por disa janë me të vërtetë shumë të mirë dhe elegant.

5 hostele në Dublin

Nëse po shkoni në një udhëtim në Dublin, ndoshta për Saint Patrick? Mos kërkoni më shumë: këtu janë 5 hostele të mira në Dublin. E vendosur mirë, lirë.

Pushimet më të lira në Bora Bora

Bora Bora është sinonim i pushimeve në parajsë dhe pushimeve luksoze, por besoni apo jo, ka hotele më të lira për të shijuar parajsën.

5 hostele të rekomanduara në Tokio

Nëse shkoni në Tokio dhe nuk doni të flini në një hotel, bëjeni atë në një hotel. Ju do të takoni njerëz nga e gjithë bota dhe shumë mirësi dhe mirësjellje e japonezëve!

Opsione të lira për udhëtime

Në këtë artikull ne ju tregojmë se si të udhëtoni më ekonomikisht me këto mundësi të lira për të udhëtuar: tren ose aeroplan, hotel apo jetesë me të tjerët, etj.