5 hostele të rekomanduara në Tokio

Nëse shkoni në Tokio dhe nuk doni të flini në një hotel, bëjeni atë në një hotel. Ju do të takoni njerëz nga e gjithë bota dhe shumë mirësi dhe mirësjellje e japonezëve!

Pyjet vetëvrasëse

Pylli i Vetëvrasjeve në Japoni

Pylli i Vetëvrasjeve është një vend i vendosur në shpatet e malit Fuji, në Japoni. Një vend plot mister ku njerëzit bëjnë vetëvrasje.

Vampire Café në Ginza, Tokio

Në lagjen Ginza në Tokio, ekziston një vend me të vërtetë ekstravagant dhe i tmerrshëm, madje edhe për një qytet me teprica dhe gjëra të pabesueshme siç është kryeqyteti i Japonisë. Po flasim për Vampire Café, një restorant gotik i zbukuruar me kryqëzime, kafka, rrjetëza, llambadarë që ka edhe arkivolin e Kont Drakulës.