Top 3 Basisir di Jamaika

Jamaica

Kami ampir-ampir nyarioskeun ngeunaan hiji pantai khususna, pikeun tiasa nganalisis éta sareng sakurilingna kalayan jero. Tapi anu leresna éta ogé saé tiasa ngadamel peringkat pantai pangsaéna di tempat anu istiméwa sapertos Jamaica, buaian reggae, anu dinten ieu ogé mangrupikeun tempat anu sampurna pikeun nikmati basisirna.

Di Jamaika aya seueur pantai anu spektakuler, sabab éta mangrupikeun pulau kalayan iklim anu saé anu tiasa ngaraosan ageung sataun. Tapi aya sababaraha anu paling menonjol sareng parantos janten anu paling populér. Upami anjeun badé didatangan Jamaika dina pakansi salajengna, ieu mangrupikeun 3 pantai anu kami nyarankeun.

Negril

Pantai ieu mangrupikeun salah sahiji anu parantos kami carioskeun sateuacanna, ti saprak Negril éta salah sahiji anu pang populerna jeung kawéntar. Mangrupikeun anu pangsaéna di sadayana Jamaika, sareng dianggap salah sahiji anu pang saé di dunya, janten tempat anu biasana seueur turis. Di taun 60an éta mangrupikeun tujuan hippie, sareng ayeuna mungkin pikeun nudismeu di dinya. Éta ngagaduhan 11 kilométer tangkal palem sareng lingkungan anu alami sareng liar. Di caket dieu aya bar, hotél sareng toko-toko lokal alit, sabab éta mangrupikeun salah sahiji tempat wisata paling.

Bay of Puerto Antonio

Jamaica

Pantai ieu fed ku situ alam, jeung kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun mandi dina cai anu jernih sareng tenang. Ieu mangrupikeun tempat anu saé pikeun kayak sareng arung jeram di daérah Blue Lagoon. Kusabab cai na tenang, éta mangrupikeun tempat anu saé pikeun kulawarga.

Dunn urang Walungan Beach

Jamaica

Walungan Dunn minuhan Karibia di pantai ieu sareng cai anu jelas. Strolling handapeun curug mangrupikeun kagiatan paling saé anu tiasa dilakukeun di pantai ieu, salian ti ngémutan bentang anu saé.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*