10 pantai Bendéra Biru hébat di Spanyol

Pantai Rhodes

Kumaha tina Basisir Bandéra pantai Éta parantos biasa pikeun urang sadayana, sareng éta Spanyol mangrupikeun salah sahiji nagara anu dibédakeun ieu. Kusabab 1987, Yayasan Éropa pikeun Pendidikan Lingkungan mangrupikeun anu ngaevaluasi kaayaan pantai supados tiasa masihan bendera ieu, anu ngajamin yén éta ngagaduhan kualitas anu pangsaéna pikeun pangguna. Éta dumasarkeun kana kualitas cai, jasa sareng kaamanan.

Nah dinten ieu kami bakal nunjukkeun ka anjeun sapuluh pantai hébat ieu yén urang gaduh di basisir kami, sareng unggal taun nampi Bandéra Biru berkat kualitas cai sareng sagala rupa anu ditawarkeunana. Upami anjeun badé pakansi sareng anjeun henteu hoyong kajadian anu teu disangka-sangka, éta langkung saé milih salah sahiji pantai ieu ku bandéra, anu ngajamin jasa anu saé sareng lingkungan anu bersih.

1-Rodas Beach, Galicia

Pantai Rhodes

Pantai Rodas perenahna di Kapuloan Cíes anu kawéntar, di payuneun Vigo, di beulah kidul Galicia. Pantai ieu janten salah sahiji anu pang didatangan saprak éta diulas dina The Guardian salaku pantai pangalusna di dunya. Éta pastina mangrupikeun pantai anu sigana dicokot ti Karibia, kalayan keusik bodas anu lemes sareng perairan anu jelas, anu terasna rada tiis. Lingkungan alam anu dijagi ngajantenkeun kunjungan éta langkung menarik.

2-La Barrosa di Cádiz

nu bécék

Pantai La Barrosa aya di Chiclana de la Frontera sareng ngagaduhan dalapan kilométer keusik emas pikeun ngaraosan cuaca anu saé anu biasana ngiringan di kidul. Upami liburan diidinan, sadaya jelema nyarankeun tetep ningali matahari terbenam di daérah éta istana Sancti Petri, Kalayan siluétna siluét ngalawan panonpoé anu surup. Jurus sakti saatos sapoé di pantai.

Pantai 3-Las Catedrales di Lugo

Pantai Katedral

Pantai ieu mangrupikeun salah sahiji deui di Galicia, anu ngagaduhan seueur pasir kualitas anu unggal taun nampi Bandéra Biru. Pantai ieu menonjol henteu ngan pikeun kaayaan pelayanan anu saé sareng kualitas di cai, tapi ogé pikeun gawir anu bentukna khas digosok ku angin sareng ombak. Ieu kedah disebatkeun yén pantai ngan ukur tiasa didatangan nalika pasang surut, sabab kalayan luhurna ditutupan ku cai.

4-Maspalomas Beach di Gran Canaria

Maspalomas

Ieu mangrupikeun pantai terkenal di Gran Canaria, kanggo na bukit pasir keusik, anu ngawangun halangan sateuacan dugi ka pantai, sahingga urang tiasa aya dina surga alam sareng sepi pisan. Salaku tambahan, éta mangrupikeun pantai idéal pikeun latihan nudisme, sabab aya bagian anu ngagaduhan tanda pikeun éta. Éta ogé tempat anu terkenal pisan anu sering dikunjungi para peselancar.

5-Formentor Beach di Mallorca

Ramalan

Pantai ieu kawanoh ogé salaku Cala Pi, sareng éta mangrupikeun tempat anu bahkan sababaraha jalma kasohor di Mallorca sering, kusabab éta ngagaduhan sagala rupa layanan, ti pantai bar dugi ka tempat berjemur sareng payung. Cai na sapertos Laut Tengah, sareng éta di gigireun panghalang pinus sareng ek holm anu sacara alami ngabentuk daérah keusik. Henteu diragukeun salah sahiji pantai dimana anjeun tiasa ditingali, tapi ku seueur panyabab kusabab kasohorna.

Pantai 6-Berria di Cantabria

Pantai Berria

Pantai Berria mangrupakeun oasis alami di Populasi Santoña. Tempatna di antara gunung holm sareng Santoña rawa. Salah sahiji pantai anu sanés ngan ukur tilelep, tapi ogé mangrupakeun lingkungan alam anu saé tiasa leumpang nalika cuacana henteu saé, sareng éta ogé pantai anu sering dilongok ku para peselancar pikeun ombak na.

7-Pantai La Lanzada di Pontevedra

The Lanzada

Pantai ieu ayana di propinsi Pontevedra, di Rias Baixas. Éta mangrupikeun salah sahiji anu paling terkenal, kalayan dua satengah kilométer keusik emas anu hadé sareng perairan anu bersih, sanaos kalayan suhu Atlantik anu has, anu henteu sadaya jelema tiasa resep. Mangrupikeun pantai anu dieusi ku jalma unggal usum panas sareng ogé sareng olahragawan anu latihan kitesurfing atanapi berselancar.

8-Cala d'Hort di Ibiza

Cala d'Hort

Ieu mangrupikeun salah sahiji pantai anu paling indah sareng sampurna pikeun wisata anu sepi, ngaraosan sakulilingna. Gelombang anu batu sareng keusik dicampur, tapi anu cocog pikeun kulawarga, sabab ngagaduhan sagala rupa jasa sareng sadayana caket. Salaku tambahan, éta ngagaduhan pandangan anu hadé pikeun caket dieu pulau alit Vedranell sareng es Vedrá.

9-Pantai Aguilar di Asturias

Pantai Aguilar

Pantai ieu mangrupikeun salah sahiji anu pang indah di Asturias, di belah kalér, sareng éta ogé mangrupikeun tempat anu aneh kusabab aya dongéngna di dirina. Disebutkeun yén saha waé anu tiasa nyandak peri anu cicing di gunung caketna ti dinya ka pantai bakal kenging harta anu misterius. Tapi saluareun legenda, éta mangrupikeun pantai anu saé pikaresepeun, kalayan cai sareng jasa anu bersih sareng jelas.

10-El Médano di Tenerife

Medano

Sanaos di Tenerife aya pantai anu kasohor sapertos Los Cristianos, ieu kadang seueur teuing sareng urang moal tiasa resep pisan, janten kami nyarankeun pantai El Médano, anu nawiskeun jasa anu saé, keusik poék has Tenerife sareng cai bersih, sajaba ti katenangan langkung seueur.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*