10 pantai pangalusna di Tenerife

Pantai keusik hideung

Tenerife mangrupikeun pulau anu paling sering dikunjungi anu nawiskeun penerbangan murah sapanjang taun ka dua bandara na sareng éta ogé ngagaduhan iklim subtropis anu saé anu nawiskeun suhu anu hébat iraha waé. Mangrupikeun tempat anu saé pikeun ngaraosan liburan panjang, liburan pondok atanapi kabur ka usum salju, milari pantai anu ideal.

Urang bakal ningali sababaraha pantai pangalusna di Tenerife, sanaos pastina aranjeunna sanés sadayana anu urang kedah didatangan. Pulo ieu ngagaduhan seueur pantai keusik anu saé pikeun ngaraosan pakansi anu saé, sareng aya ogé pantai anu terkenal duanana di kalér sareng di kidul. Saran na nyaéta nyandak mobil pikeun nganjang ka seueur pantai ieu.

Urang Kristen

Urang Kristen

Ieu pantai perkotaan sareng tanpa diragukeun éta mangrupikeun tempat anu sadayana terang, ti saprak taun 60an éta mangrupikeun salah sahiji daérah keusik munggaran janten tuan rumah pariwisata massal. Éta henteu sa éndah pantai-pantai sanés anu aya dina setting alam, tapi anu leres nyaéta salah sahiji pantai anu pang populerna, éta di tempat anu pohara turis sareng urang tiasa tetep sababaraha léngkah ti dinya. Salaku tambahan, aya sagala jinis layanan, toko sareng réstoran di caket dieu, ngajantenkeunana pikaresep ku kulawarga. Éta di beulah kidul pulau, di Arona sareng caket bandara Tenerife South, janten pantai anu raoseun kanggo sadayana.

El Médano sareng La Tejita

anu tejita

Upami anjeun dugi ka bandara Tenerife South, anjeun panginten parantos ningali pantai ieu sareng gunung beureum anu teu tiasa disebatkeun tina pesawat. Nyaéta gunung mangrupikeun anu misahkeun pantai El Médano sareng La Tejita, janten pantai anu pohara populér pikeun olahraga sapertos kitesurfing. Di handapeun gunung aya daérah pikeun nudist sareng di gunung anjeun tiasa angkat jalan satapak kanggo nyéépkeun sadidinten.

The Bollullo

The Bollullo

El Bollullo mangrupikeun salah sahiji paling pantai indah Tenerife sareng di jerona urang tiasa mendakan gunungapi vulkanik sareng pasir anu poék di Pulo Jawa. Éta ngan 45 menit ti Puerto de la Cruz, di kalér pulau, sareng ngagaduhan suasana anu tenang sareng dalit, dikurilingan ku ruang alam.

Teresitas

Pantai Las Teresitas

Las Teresitas anu sanés pantai caket tempat wisata di Santa Cruz. Éta pantai lega, gampang diakses sareng jasa anu saé pikeun sakumna kulawarga. Kanyataan anu pikaresepeun nyaéta mangrupikeun pantai buatan anu didamel pikeun nimbulkeun paménta wisata ibukota. Ti Santa Cruz tiasa naék beus dugi ka sapuluh menit, janten tempat anu surup upami urang cicing di ibukota. Di caket dieu mangrupikeun kampung perikanan San Andrés anu indah.

Manuk camar

Manuk camar

Basisir tina Las Gaviotas ogé caket sareng ibukota, sareng di jerona anjeun tiasa nyandak poto éndah, sabab éta keusik anu poék pisan sareng gunung vulkanik anu éndah anu turun ka pantai.

Pantai Benijo

Pantai Benijo

Tétéla ieu mangrupikeun salah sahiji pantai anu paling populér pikeun ngararasakeun surup di Pulo Jawa. Pegunungan Anaga ngabentuk pantai ieu sareng nyiptakeun setting idéal pikeun moto spektakuler nalika matahari surup. Pantai ieu ogé dipilih ku seueur pikeun olahraga cai. Éta henteu cocog pikeun kulawarga, sabab henteu seueur jasa.

Pantai Garañona

Pantai Garañona

Ieu mangrupikeun pantai paling spektakuler sareng éndah di Pulo Jawa. Di Tenerife aya seueur pantai anu janten tempat seueur, tapi éta parantos ngalestarikeun kaindahan alam na, kalolobaanana kusabab aksés na sesah. Éta henteu cocog pikeun kulawarga atanapi pikeun anu hoyong parkir pas di pantai sareng nyéépkeun sadinten kalayan jasa anu caket. Tapi éta cocog pikeun anu hoyong ngaraosan salah sahiji pantai anu katingalina liar. Ngojay henteu disarankeun sabab aya ombak sareng lautan kasar, anu cocog pikeun sababaraha olahraga cai.

Puddle tina Angin

Puddle tina Angin

Ieu sanés pantai dina gaya anu biasa, nyaéta juru anu parantos dirobih janten kolam renang alami. Tempatna di basisir kalér, di La Guancha. Tempat anu saé pisan pikeun mandi tanpa masalah, sabab urang bakal dijagaan ku batu.

Pantai Troya

Pantai Troya

Salah sahiji kaseueuran daerah wisata di beulah kidul Tenerife nyaéta Costa Adeje, sareng tanpa ragu éta bakal janten salah sahiji tempat dimana urang bakal milari akomodasi upami urang badarat di bandara di beulah kidul pulau. Janten urang kedah nempatkeun pantai Troya diantara tempat favorit urang. Mangrupikeun pantai lega anu biasana rada rame dina usum luhur, tapi anu positipna aya seueur jasa, ti tempat tidur gantung dugi ka kamungkinan latihan olahraga cai atanapi bar pantai caket. Pantai sanés anu caket ka kota anu cocog pikeun kulawarga sareng anu cicing di Costa Adeje, kanggo nguntungkeun sadidinten.

The relief

Pantai El Socorro

Ieu pantai diadaptasi pikeun jalma anu ngirangan mobilitas, anu ogé ngagaduhan bandéra biru sareng sagala rupa jasa. Mangrupikeun pantai alit di beulah kalér pulau anu bahkan nawiskeun daérah anu nganggo Wi-Fi.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

bool (leres)