15 pantai nudist pangsaéna (II)

1 - Montalivet (Perancis) Gerakan naturist internasional dimimitian di dieu di 1950 sareng kéngingkeun kahormatan janten pantai buligir munggaran di dunya. Dinten ieu mangrupikeun surga pikeun sadayana, henteu paduli umur sareng dimana anjeun tiasa ningali ti jalma tunggal dugi ka sadaya kulawarga.

Urang tiasa nyarios yén éta mangrupikeun salah sahiji juru anu paling saé di dunya sabab éta henteu ngan ukur ngagaduhan pantai, tapi ogé aya kompleks hotél dilengkepan tempat kemah, toko, bungalow sareng alternatif hiburan sareng olahraga anu sanés diantara anu sanésna.

nudist

Dupi anjeun kersa celupkeun?

Éta kedah diémutan yén kumargi Perancis mangrupikeun tujuan anu caket pisan sareng nagara urang sareng ogé yén urang gaduh seueur alternatif transportasi, éta ngajantenkeun ieu mangrupikeun salah sahiji pilihan anu pangsaéna naha kami hoyong ngamimitian dina ieu atanapi upami anjeun parantos gaduh pangalaman dina Ieu, hal anu rébuan jalma parantos tiasa nikmati, anu nganggap Montalivet ngiringan aranjeunna nalika liburan.

2 - Éta Great Pregons (Mallorca), nyaéta teluk anu alit tapi saé di Kepulauan Balearic, dipikacinta pisan ku sadaya jalma anu nganjang ka dinya. Mangrupikeun pantai anu leres-leres paradisa, hal anu bakal nyegah urang kedah langkung jauh pikeun milarian anu istimewa, kalayan keusik anu alus sareng perairan pirus, sapertos anu teras-terasan muncul dina majalah sareng kartu pos tujuan. Éta ogé dikurilingan ku pantai sanés anu ogé dianggo pikeun nudisme, janten sakumna daérah cocog pikeun latihan nudisme. Anjeun wani?

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*