20 kota anu menawan di Galicia I

Kota-kota Galicia

Galicia mangrupikeun salah sahiji nagara anu anjeun bogoh, naha anjeun dilahirkeun atanapi henteu. Tempat anu sanés salah sahiji tempat anu paling diémbarkeun, tapi tapi, kalayan kawijaksanaan budi na, parantos tiasa kéngingkeun posisi dina tujuan anu pangsaéna di Spanyol pikeun sababaraha hal. Pikeun masarakatna, pantai na, bentang alam na sareng tangtosna pikeun gastronomi na. Anjeun panginten parantos liburan sareng ngalih ka kota-kota anu utama tanpa sadar yén anjeun parantos sono kana hal anu ageung pisan: kota na menawan.

Dinten ieu kami badé masihan anjeun pilihan anu munggaran tina 20 kota anu menawan di Galicia, sareng urang bakal gagal. Aranjeunna sadayana ngagaduhan hal anu istimewa, hal anu kedah diobih sareng tetep sakedik pikeun mendakan naon anu ngajantenkeun aranjeunna istimewa. Janten anjeun parantos tiasa ngadamel daptar kota-kota anu anjeun kedah didatangan nalika anjeun balik ka dinya.

Combarro, Pontevedra

Combarro

Urang mimitian ku salah sahiji kota anu sanaos alit ngagaduhan seueur wisatawan. Éta Combarro, tempatna di Rías Baixas, daérah anu dipikaresep pisan pikeun pantai sareng gastronomi na. Di Combarro kami bakal mendakan désa perikanan anu has sareng gambar anu otentik sapertos urang bakal nyéépkeun siang dina poto. The parahu warna leutik, imah batu, jalan sempit sareng réstoran anu ngaladénan seafood mangrupikeun Palasik. Tapi salian ti ieu, anjeun kedah ningali kota ieu pikeun tempat tumpangan éndah anu teu ningali ka muara sareng palang batu.

Ribadavia, Ourense

Ribadavia

Ribadavia mangrupikeun salah sahiji kota anu masih ngajaga pesona baheula. Salah sahiji kunjungan penting nyaéta Kastil Sarmiento. Upami anjeun sumping dina usum panas anjeun tiasa nampi Festa da Istoria, kalayan kota anu agemanna abad pertengahan, sareng upami henteu, maka anjeun tiasa teras-teras nikmati anggur sareng tapa gurita.

Allariz, Ourense

Allariz

Allariz mangrupikeun salah sahiji villa anu jaga supados henteu kaleungitan pesona di daérahna anu lami, janten dijaga pisan. Upami urang hoyong ningali a ogé dilestarikan kota heubeul kalayan pesona, urang kedah angkat ka kota leutik ieu di Ourense. Milarian Garéja Santiago de Allariz, salah sahiji hal anu paling pikaresepeun, sareng tangtosna nyobian kaleungitan diri anjeun nyalira ngalangkungan jalan-jalan na, anu disebatkeun dilakukeun ku sésa-sésa istana lami anu teu aya deui.

Kamboja, Pontevedra

Kamboja

Di Rías Baixas aya seueur juru anu pikaresepeun, teu sia-sia éta mangrupikeun salah sahiji daérah wisata paling. Kami mendakan kota Kamboja, kasohor kusabab terkenalna anggur Albariño na. Salaku tambahan pikeun ngeureunkeun secukupnya anggur anu kasohor ieu di salah sahiji pabrik anggur na, urang kedah ningali sababaraha hal sapertos sésa-sésa Santa Maria de Dozo, di tengah kota, batu éndah Pazo de Fefiñáns sareng Torre de San Sadurniño.

San Andres de Teixido, A Coruna

Saint Andrew tina lawon

Disebutkeun yén saha waé anu henteu angkat ka San Andrés de Teixido salaku jalma maot bakal hirup, janten urang kedah ngalangkungan kadieu gancang-gancang, sareng tangtos perjalanan éta pantes. Vila anu leutik pisan tapi pandangan anu spektakuler dina gawir. Nganjang tempat suci na kedah, sareng ogé nikmati pemandangan laut saatos anjeun sumping di tempat ziarah anu panasaran ieu. Kusabab upami teu kitu, émut yén anjeun kedah angkat sumanget nalika ninggalkeun dunya ieu.

Wahai Cebreiro, Lugo

Atanapi Cebreiro

O Cebreiro mangrupikeun kampung anu aya di Lugo sareng kasohor parantos kapendak deui pallozas has, sababaraha konstruksi karuhun anu ragrag kana panggunaan. Tanpa diragukeun éta mangrupikeun cara balik deui dina waktos pikeun mendakan kumaha jalma hirup henteu lami pisan di daérah gunung Lugo ieu. Kami henteu kedah lirén ngadeukeutan Serra do Caurel sareng cayons Sil saatos menikmati sejarah pallozas héran O Cebreiro.

Ortigueira, A Coruna

Ortigueira

Oritgueira mangrupikeun kota basisir anu parantos kasohor ku kota na festival usum panas musik celtic. Di caket dieu urang tiasa mendakan pantai anu hébat sareng ogé bank anu kawéntar kalayan pandangan anu paling indah di dunya, dina gawir Loiba. Kunjungan ka kota ieu sareng palabuhan sareng bentang alam di sakurilingna mangrupikeun salah sahiji rute anu paling indah anu tiasa urang lakukeun.

Monforte de Lemos, Lugo

Monforte de Lemos

Monforte de Lemos kasohor di luhur sadayana kusabab parantos janten tempat anu penting dina jaman abad pertengahan, kota benteng anu seueur bangunan dilestarikan. Di villa ieu anjeun tiasa ngaraosan istana anu kawéntar ku Torre del Homenaje, tempat anu paling penting, nyaéta Cacah Istana atanapi Biara Benedictine. Anjeun tiasa ngadatangan langkung seueur titik sajarah di kota Lugo anu saé ieu, sapertos Jambatan Tua, anu cenah asalna ti Romawi. Tangtosna pesona na teu tiasa dibantah.

Baiona, Pontevedra

Bayonne

Kami réngsé peringkat munggaran ieu sareng kota Baiona, di beulah kidul Galicia. Mangrupikeun kota anu sepi di sisi laut, ningali Kapuloan Cíes anu kawéntar. Nyatana, di kota ieu anjeun tiasa nyandak féri pikeun nganjang ka aranjeunna. Tapi ke heula urang kedah ngaraosan pantai anu éndah sareng Bénténg Monterreal. Urang ogé bakal mendakan réplika tina caravel de la Pinta di palabuan Baiona.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

bool (leres)