5 kota anu paling murah di Amérika Serikat

Philadelphia

Aya seueur jalma anu ngahindaran perjalanan ka Amérika Serikat sabab pikir éta bakal mahal teuing perjalanan atanapi yén aranjeunna moal ngahontal anggaran pikeun ngaraosan sagala hal. Sugan anjeun jalma anu resep ngumbara nganggo ransel sareng sababaraha euro dina saku anjeun, dina hal ieu, tulisan ieu kanggo anjeun.

Aya seueur kota di Amérika Serikat anu tiasa anjeun buka sareng bersenang-senang sanajan anjeun ngagaduhan anggaran anu terbatas. Transportasi murah sareng anjeun bahkan tiasa mendakan kagiatan anu murah atanapi gratis anu didesain khusus pikeun pengunjung, janten idéal sabab anjeun moal ngaluarkeun sakedik atanapi nanaon pikeun ngararasakeun pakansi anjeun di kota-kota di Amérika Serikat.

Janten upami anjeun mikir badé ka Amérika Kalér pikeun mendakan kaajaibanana sareng ogé nyobian pikeun ngajar dunya yén mungkin pikeun indit tanpa nyéépkeun seueur artos, maka teraskeun maca sabab anjeun bakal resep terang ieu kota-kota ... perhatoskeun!  

Philadelphia

Pasti nalika anjeun maca nami kota ieu pilem anu terkenal pisan ku palaku Tom Hanks janten émutan, tapi salian ti éta, éta ogé bakal mimiti asup akal sabab éta kota anu tiasa nganteurkeun anjeun pisan tanpa kedah nyéépkeun teuing artos.

Kuring parantos nempatkeun kota ieu dina daptar anu pangluhurna sabab kota anu saé pikeun didatangan ku artos sakedik sareng di Filadelfia anjeun tiasa ngalakukeun seueur hal gratis. Situs-situs anu dipikaresep ku sajarah henteu ngecas jalan asup. Sigana luar biasa sabab anjeun bakal biasa cicing di nagara anu ampir ngeusi batre anjeun pikeun napas, tapi dina hal ieu anjeun bakal tiasa menikmati tempat-tempat bersejarah sapertos kieu:

  • The Liberty Bell
  • Aula Kamerdekaan
  • Bank Mimiti Amérika
  • Bait Allah tukang batu
  • balé kota
  • Museum Rodin
  • Museum Seni
  • Museum Edgar Allan Poe
  • Jauh jsb ...

Salaku tambahan, upami éta henteu cekap, anjeun ogé tiasa mendakan tempat bobo sapertos asrama sareng hotél dina harga anu paling lumayan sareng seueur fasilitas.

Las Vegas

Las Vegas

Las Vegas sanés ngan ukur tempat dimana seueur jalmi anu badé nikah pikeun ngarayakeun kawinan atipikal - sigana éta parantos janten klasik - tapi ogé éta mangrupikeun surga pikeun jalma anu teu gaduh artos. Aya seueur jalma anu mikir yén lamun angkat ka Las Vegas sakedik artos aranjeunna bakal kaluar tina éta kalayan seueur berkat kasino sareng imah judi anu aya di ditu. Tapi kanyataanana nyaéta judi henteu janten pilihan anu saé pikeun mastikeun artos, janten upami anjeun ngagaduhan anggaran anu langkung saé, langkung saé henteu ngadeukeutan imah judi sabab anjeun résiko kabur tina nanaon.

Tapi di Las Vegas anjeun tiasa mendakan seueur tawaran pikeun hotél, tuangeun murah sareng kagiatan murah atanapi pikeun anggaran terbatas.. Mangrupikeun kota anu teu pernah bobo, lampu-lampuna sok hurung sareng anjeun tiasa terasrasakeun jalan-jalan hébat kalayan harga anu terjangkau sapertos:

  • The gondolas tina Venetian
  • Aula Inohong Olahraga
  • Akuarium Akuarium Silverton
  • Pancuran Coklat di Bellagio
  • Kasino sareng judi unggal dinten - tapi émut naon anu kuring béjakeun ka anjeun dina garis di luhur.

Washington DC

Washington DC

Upami anjeun resep sejarah maka tempat ieu idéal pikeun anjeun sabab éta mangrupikeun salah sahiji tempat anu paling bersejarah pikeun didatangan. Kaseueuran musium di Washington DC Aranjeunna gaduh pangakuan gratis sahingga anjeun tiasa ngaraosan sadayana kamahéran tanpa kedah nyandak dompét anjeun.

Conto musium gratis nyaéta:

  • The Smithsonian
  • Kuburan Arlington
  • Gedong Bodas
  • Peringatan Lincoln
  • Peringatan Vietnam
  • Arboretum Nasional
  • Museum Laut
  • Diantara seueur anu sanés anu bakal ngajugjakeun kunjungan anjeun.

Ogé, saolah-olah éta henteu cekap, dina usum panas biasana seueur konsér sareng acara outdoor anu ogé gratis. Di kota ieu, kasenangan dijamin tanpa kedah nyéépkeun artos, naon deui anu tiasa dipénta?

Baltimore

Baltimore

Di tempat kaopat urang tiasa mendakan kota Baltimore. Kota ieu ngagaduhan seueur sajarah sareng éta ogé ngamungkinkeun anjeun pikeun ngenalkeunana sacara gratis pikeun ngalegaan élmu sareng langkung caket kana terang kota anu anjeununjung.

Salaku tambahan, anjeun ogé tiasa mendakan kagiatan gratis sapertos:

  • Nanjak Tugu Washington
  • Didatangan tumbak Edgar Allan Poe
  • Didatangan Benteng Mchenry
  • Jalan-jalan ngalangkungan Italie anu indah - anu anjeun bakal resep, saliwatan-.

Orlando

Orlando

Éta henteu bohong upami kuring nyaritakeun yén Orlando sanés salah sahiji kota anu paling populér pikeun wisata domestik di Amérika Serikat, tapi pikeun wisata asing. Aya seueur wisatawan anu resep terang kota ieu anu pinuh ku kejutan pikeun pengunjung na. sareng ogé, éta mangrupikeun kota anu murah janten anjeun moal kedah ngeruk saku anjeun pikeun tiasa ngaraosan sadayana anu diantosan ku anjeun.

Sanaos leres upami anjeun ka Disney atanapi Universal anu terkenal éta sanés tempat anu murah, aya seueur hal anu langkung murah anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun ngararasakeun liburan murah anjeun di Orlando. Naha anjeun peryogi sababaraha conto pikeun mikaresep kota anu murah? Tujuan:

  • Rollerblading sapanjang garis pantai anu saé Orlando
  • Didatangan Pusat Imajinasi Lego
  • Buka Museum Ripley
  • Didatangan Pusat Élmu
  • Kenalkeun Museum Karéta sareng troli

Sakumaha anjeun kantos tingali, aya seueur rencana anu tiasa anjeun laksanakeun di lima kota anu saé ieu anu anjeun tiasa mendakan di Amérika Serikat. Kusabab kitu, upami anjeun badé angkat ka Amérika Kalér tapi hoyong nganggarkeun anggaran, pilih salah sahiji-atanapi sababaraha- kota anu kuring parantos nyebatkeun supados liburan anjeun, salian ti sampurna, murah.

Upami anjeun mutuskeun nganjang ka salah sahiji kota ieu dina anggaran, tong ragu nyarioskeun kami ngeunaan pangalaman anjeun sareng ngawartosan mana tempat anu paling murah sareng anu mana anu paling anjeun resep.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1.   Vicente cenahna

    Hebat, ieu ngan ukur anu kuring pilari. Bener nya éta pikeun urang anu hoyong ningali seueur hal kalayan artos sakedik, barang-barang ieu emas.