5 tempat kemah pangsaéna di Catalonia

Kémping Catalunya

Sanaos ayeuna urang henteu tiasa ngalalana, pasti urang bakal gancang, janten mangrupakeun ide anu saé pikeun milarian ideu anu béda-béda pikeun ningali dunya. Dina hal ieu urang bakal ningali anu tempat kemah pangsaéna di Catalonia, kalayan pilihan saderhana anu tiasa ngabantosan anjeun mendakan akomodasi kalayan harga anu saé di komunitas ieu.

Dinten ayeuna aya sababaraha tempat kemah anu nawiskeun ka kami sagala jinis kanyamanan, janten sanés deui akomodasi anu menonjol ngan harga na, tapi éta mangrupikeun pilihan anu saé nalika milari akomodasi. Urang bade ningali tempat kemah anu pangsaéna di Catalonia upami éta tujuan anjeun salajengna.

Kémping Rhodes

Kémping Rhodes

Tempat kemah anu saé ieu ayana di Punta Falconera, di kota Roses, ngan hiji kilométer ti pantai Santa Margarida. Éta sakitar tujuh puluh kilométer ti bandara Girona. Dina Di luar tempat kemah aya tempat kaulinan sareng ogé dua kolam renang ageung sareng rohangan pikeun berjemur. Mangrupikeun tempat anu cocog pikeun kulawarga sareng ngagaduhan réstoran, sahingga urang henteu kedah kaluar pikeun milarian jasa anu sanés. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun cicing di bungalow lengkep sareng hiasan modéren anu aya sadayana, ti ruang tunggu ka dapur anu lengkep, sababaraha kamar tidur sareng kamar mandi. Éta ogé caket ka daérah pantai pikeun tiasa ngaraosan tempat ieu bisi anjeun teu hoyong méakkeun dinten di kolam renang. Pikeun anu resep ogé aya rohangan pikeun ténda di tempat kemah. Imah pikeun bagian na ngagaduhan kapasitas dugi ka genep jalmi.

Bungalows Nou kémping

Kémping Nou

Kami angkat ti daérah pantai ka daérah gunung, kumargi ieu tempat kemah perenahna di La Guingueta, di Lleida Pyrenees sakitar 30 kilométer ti Asih. Tempat kemah ieu ngagaduhan bungalow anu sayogi pikeun genep jalmi. Panasan ékologis ditawarkeun, hal anu diperyogikeun nalika usum usum salju, anu ogé biasana usum luhur di daérah ieu. Kabin didamel tina kai padesaan sareng gaya gunung anu saé, anu ngajantenkeun langkung raoseun. Salaku tambahan, di tempat kemah aya kolam renang dipanaskeun outdoor, réstoran sareng daérah kantin. Di caket dieu anjeun tiasa ngalaksanakeun kagiatan anu sanés sapertos jalur sepédah gunung, hiking atanapi ski dina musim.

Kémping Nautic Almata Glamping

Kémping Catalunya

Tempat kemah anu saé sareng modéren ieu aya di Castelló d'Empúries caket walungan sareng ngan sababaraha méter ti pantai Sant Pere Pescador. Akomodasi anu tenda ala-gaya, lega pisan sareng ogé ngagaduhan teras sareng pemandangan walungan. Di tempat ieu urang tiasa hirup pangalaman kémping anu idéal tapi kalayan fasilitas anu hébat sareng suasana anu saé. Di jero akomodasi ogé aya daérah dapur leutik pikeun nyiapkeun tuang. Gagasan glamping nyaéta satia kana gaya kémping, kalayan toko sareng gaya hirup saderhana, tapi ku fasilitas anu hébat anu ngajantenkeun tetep langkung gampang pikeun kulawarga sareng kelompok babaturan.

Kémping Prado Verde

Kémping Prado Verde

Tempat kemah ieu aya di Vilamòs, di daérah pagunungan anu aya salju dina usum usum. Kami mendakan tempat kemah anu sanés dimana aya kabin gunung anu hébat pikeun cicing sareng kulawarga. Bungalow gaduh dugi ka tilu kamar tidur sareng kapasitas maksimum dalapan jalma. Aranjeunna gaduh pemanasan pusat, ruang tamu sareng sofa, sareng dapur pinuh. Henteu aya kakurangan fasilitas di tempat kemah anu saé ieu sareng bentang gunung. Tempat kemah ogé nawiskeun réstoran sareng daérah kantin dimana anjeun tiasa ngagaduhan asakan lezat komo roti seger. Diluarna aya tempat kaulinan anu ageung sareng ogé daérah barbecue anu lega dimana anjeun tiasa ngadamel tuangeun luar pikeun sakulawargi. Di sakuriling anjeun tiasa ngalaksanakeun kagiatan luar anu béda sapertos hiking atanapi bersepeda.

La Siesta Salou Resort & kémping

Kémping di Catalonia

Komplek ieu mangrupikeun resor anu saé dirancang pikeun sakumna kulawarga anu aya di antara tempat kemah pangsaéna di Catalonia. Éta ngagaduhan sababaraha resort sareng kapasitas anu béda, sanaos ogé tiasa cicing di kamar. The Bungalow ditunjuk sacara saé, sareng area tempat duduk sareng sofa, dapur, kamar mandi sareng teras teras, sadayana dihias ku gaya modéren sareng saderhana. Resort ieu ogé nawiskeun seueur hiburan pikeun sakulawargi, kusabab éta ngagaduhan opat kolam renang, salah sahiji diantarana mangrupikeun daérah rélaxasi anu saé sareng jet cai sareng hydromassage. Dina anu sanésna aya slide pikeun kanikmatan pangleutikna kulawarga. Komplek ieu ogé ngagaduhan jasa sanésna sareng réstoran gaya prasmanan kalayan asakan internasional, daérah supermarket sareng kantin. Tempatna di Salou, caket pantai sareng ngagaduhan sagala fasilitas ieu pikeun liburan anu saé sareng sakulawarga.

Gambar: Pesenan

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*