Kumaha carana ngarayakeun Poé Valentine di Madrid sareng Barcelona

Valentine

Pébruari mangrupikeun bulan anu paling romantis dina sataun sapertos dirayakeun di Valentine, sapoé ngagungkeun kaasih pasangan. Salami sababaraha waktos ayeuna, perayaan éta parantos janten kacinta tina konsumerisme global, janten kuring bakal nyarios yén dina 14 Pébruari sadunya dunya dihias ku balon, bonbon coklat sareng haté beureum.

Kegiatan, jalan-jalan sareng ménu Valentine khusus némbongan di kota-kota. Mangrupikeun klasik anu henteu pernah gagal sareng kadang kasempetan pangsaéna pikeun angkat ka tempat anu urang moal terang sanésna. Saterusna, naon anu tiasa urang lakukeun di Madrid sareng Barcelona dina Poé Valentine? Hayu urang tingali naon proposal romantis pikeun dua kota Spanyol populér ieu.

Poé Valentine, sakedik sajarah

Poé Valentine

Naon anu urang ngagungkeun? Nya perayaan ieu asal muasal pagan, nyaéta, sateuacan Kristen, sareng mangrupikeun hal anu sanés tina seueur festival pagan anu Garéja Katolik parantos diasimilasi sapanjang sajarah na. Valentine nyaéta pandita anu cicing di Roma sakitar abad ka-XNUMX, saat nalika nikah dilarang pikeun lalaki ngora sabab kaisar nganggap yén jalma ngora anu teu ngagaduhan kulawarga, pamajikan, murangkalih, langkung saé prajurit.

Caritana nyebutkeun éta Valentine nangtang kaisar sareng mimiti cicingeun ngarayakeun kawinan. Kaisar terang sareng kusabab Valentine kasohor pisan di kota anjeunna mutuskeun pikeun nelepon anjeunna. Sanaos anjeunna nguping, anjeunna tungtungna ngirim anjeunna ka panjara. Di dinya anjeunna mangrupikeun padamel mujijat ku malikeun deui putri saurang penjaga anu jelas-jelas parantos lebet kana Kristen. Ngaran mojang awéwé nyaéta Julia sareng nalika Valentine pupus anjeunna ngahias kuburanana ku kembang almond pink, ku sabab kitu nganggo warna beureum sareng pink dina dinten ieu.

Kartu Valentine

Nalika anjeun ngupingkeun carita ieu, anjeun moal terang pasti seueur anu palsu sareng sabaraha leres, tapi éndah, sanés? Ngeunaan sajarah anu langkung modéren, sajarah perayaan éta nyalira, éta dimimitian dina abad ka-XNUMX ku penjualan sababaraha kartu kalayan ati-ati. Ti dinya, Poé Valentine nalukkeun dunya sareng ayeuna éta mangrupikeun pésta anu ngalangkungan nagara sareng budaya Éta dirayakeun di Kulon sareng versi anu béda-béda, ogé di Asia.

Poé Valentine di Madrid

Wisata di El Retiro

Madrid, ibukota Spanyol, Mibanda tawaran anu seueur pikeun ngagungkeun Poé Valentine ieu. Upami cuacana saé, anjeun tiasa leumpang sareng pasangan anjeun ngalangkungan Big Pond of Retiro Park, ku kapal, sakitar 45 menit. 14 ragrag dina dinten Minggu janten perjalanan kapal biaya 7 euro sareng parahu surya 50 euro. Sewa ti jam 1 énjing ka 5:10 sonten. Anjeun ogé tiasa ngalakukeun a hiber balon romantis sareng raos sagelas sampanye.

Balon nitih

Aya seueur perusahaan di Madrid anu ngadamel penerbangan ieu dina balon hawa panas anu, sacara umum, antara gempungan, ngaluncurkeun sareng badarat dua jam terakhir: Zero Wind Balloons, Aerodifusión Balloon Rides, Aerotours Madrid, aya sababaraha. Pilihan sanésna, anu parantos langkung dibebankeun pikeun sensualitas, nyaéta jalan-jalan Hamman Al Andalus. Harga pikeun dua jalma nyaéta 59 euro sareng anjeun ngajamin ku mésér kartu kado antara 6 sareng 13 Pébruari.

Hammam Al Andalusia

Hamman téh, sakumaha namina, a mandi arab kalayan aroma menyan, lampu handap, cai panas sareng musik super santai. Éta ngagaduhan tilu kolam renang (kalayan cai panas sareng cai tiis), kamar mandi uap, area pijet sareng tempat santai pikeun minum téh. Éta dibuka ti jam 10 énjing ka 12 sonten. Ayeuna kuring mikir ngeunaan éta, anjeun tiasa dugi ka mandi Arab saatos resep tuangeun romantis di salah sahiji réstoran di Madrid.

dahar peuting di Enigmatium

aya loba réstoran di Madrid anu nawiskeun ménu Poé Valentine. Salah sahijina nyaéta tatarucingan: tuangeun ku lampu lilin, acara sareng penghibur sareng tukang sihir, menu tilu-Tangtu, bar minuman, fotokopi sareng laporan fotografis sonten (langkung ti 200 poto), tikét sareng mojito pikeun klub wengi Moss sareng kamungkinan ngagaduhan méja VIP caket panggung pikeun langkung resep acara éta.

Upami anjeun resep anu langkung pribadi sareng kirang ribut, anjeun tiasa nyobian réstoran sanés, bahkan del Stadion Santiago Bernabeu. Aya sababaraha réstoran di dieu tapi di Kafe nyata Anjeun tiasa ngamimitian dinten Minggu nganggo siang anu saé pikeun 9 euro, salaku conto. Tulis nami réstoran ieu sanés ku menu Hari Valentine 99:

  • Wanda: ménu hargana 25 euro, tilu kursus, dessert, inuman sareng koktail. Moto na nyaéta Ngambung sok mangrupakeun ide anu saé.
  • 5 séndok: menu Valentine nyaéta dinten Kemis, Jumaah sareng Saptu (11, 12 sareng 13 Pébruari), kanggo tuang siang sareng tuang. Sadayana kalayan seueur rasa roman sareng rasa anu teu hilap.
  • Laveronica: Émutan pésta anu dipikacinta, ménu na nyertakeun koktail wilujeng sumping, kursus kahiji, kursus kadua, anggur, pencuci mulut sareng kado kejutan dina 58 euro per jalma. Sareng naon bebek!

Madrid mangrupikeun kota anu ageung pisan janten leres seueur réstoran sareng kafe anu bakal nawiskeun ménu khusus. Anjeun tiasa ngajantenkeun sadidinten istiméwa ku ngarencanakeun payun.

Poé Valentine di Barcelona

Poé Valentine di Barcelona

Perayaan anu paling klasik di dieu aya hubunganna sareng tuang di luar sareng masihan kembang sareng coklat. Éta sanés kota anu kataji ku pésta ieu Kusabab ngan sabulan saatos, dina April, Poé San Jordi dirayakeun di dieu, Dinten Sant Jordi, pésta anu romantis pisan. Janten éta Rencana A pikeun pangeusina.

Lampu latar

Upami pikeun sababaraha alesan anjeun aya di Barcelona sareng anjeun hoyong ngagungkeun Poé Valentine, anjeun tiasa ngamimitian dinten éta sareng buket kembang anu saé sareng kotak bonbon coklat anu ngeunah sareng dipungkas ku tuang siang atanapi tuangeun anu romantis. Tulis ieu Réstoran anu disarankeun pikeun Hari Valentine di Barcelona:

  • Torre d'Alta Mar: Éta réstoran tina menara mobil kabel Port Vell anu diwangun taun 1929. Pandangan anu saé kusabab anjeun bakal jangkungna 75 méter. Éta henteu mirah, tapi éta ngagaduhan pesona na. Éta nawiskeun Menu Gourmet sareng Petit Gurmet, siang sareng wengi: 92 euro ti Salasa dugi Sabtu sareng 72 euro, duanana tanpa inuman masing-masing.
  • Lampu latar: Éta réstoran saé sareng kebon anu saé sareng romantis. Éta nyayogikeun asakan Mediterania sareng leres disaring. Anjeun tiasa mendakannana di lingkungan Sarriá sareng masihan anjeun ideu ngeunaan harga, bahan pembuka seler antara 4 sareng 28 euro, bahan pembuka antara 7 sareng 18 euro, pasta sareng piring béas sakitar 20 euro sareng daging 24 euro, kirang langkung.

Toko kembang di Las Ramblas

Tangtosna, aya seueur deui réstoran anu tiasa resep Valentine's Day di Barcelona. Upami anjeun angkat ka mikeun kembang teras ngadamel pameseran anjeun di Au Nom de la Rose, di jalan C / Ganduxer,  Dadaflor o La Rambla, salaku conto. Sareng upami anjeun hoyong nambihan coklat Pabrik coklat, kalayan coklat artisan na, mangrupikeun klasik.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*