Ngarasakeun Poé Valentine ku ngalayang dina balon ngalangkungan Madrid

Balon hawa panas

Poé Valentine caket sareng urang anu janten pasangan parantos mikirkeun naon anu tiasa urang laksanakeun dina dinten Minggu anu istiméwa. Liburan? A dinner romantis? Bioskop? Kado? Pilihanna seueur tapi anjeun nyobian henteu ngulang nyalira taun demi taun, utamina upami anjeun ngajaga pasangan anu sami ...

Urang nembé nyarioskeun perkawis nyéépkeun éta Poé Valentine di Madrid sareng salah sahiji pilihan éta nyandak numpak balon hawa panas ngalangkungan kota. Kumaha upami? Aya sababaraha perusahaan anu nawiskeun wisata ieu sareng upami dinten pikaresepeun anjeun tiasa ngajadwalkeun hiber, tuang siang, poto lucu bahkan nyungkeun kawinan di jangkungna langkung ti saratus méter. Hayu urang tingali pilihan pikeun ngalaksanakeun jenis penerbangan ieu di Madrid.

Balon Angin Nol

Balon Angin Nol

pausahaan ngagaduhan otorisasina Direktorat Jenderal Penerbangan Sipil sareng Badan Nagara pikeun Kasalametan Penerbangan boh pikeun ngapung boh pikeun moto sareng syuting ti awang-awang, muragkeun payung payung atanapi ngalaksanakeun iklan hawa. Éta ngagaduhan gudang modéren sareng kebon 16 hektar nyalira dimana tempat hangar, sakola, palang bahkan perpustakaan aeronautika. Salaku tambahan, éta ngajaga kantor di El Casar.

Tim diwangun ku tilu pilot sareng tilu jalma anu tanggung jawab ngawaskeun di lapangan. Kumaha hiber balon? Ngalangkungan antara tilu sareng opat jam sareng landasanna mimiti pisan kusabab Penerbangan Subuh idéal kumargi aya kirang langkung angin sareng suasana langkung stabil. Balonna kembung sareng upami anjeun hoyong anjeun tiasa ilubiung. Disarankeun sabab nambihan pangalaman.

Angin Balon 2

Durasi hiber sorangan sajam, sajam satengah. Éta sadayana gumantung kana rupa bumi sareng cuaca, tapi balon tiasa ngapung jangkungna sarébu méter. Tina taneuh, dunya dituturkeun ku tim bantuan darat sareng dikomunikasikan ngalangkungan radio. Nalika wisata réngsé aya Roti bakar sampanye, tuang siang piknik, sareng pangiriman sertipikat hiber. Sareng upami anjeun hoyong DVD kalayan pangalaman hiber hébat anu kacatet dina éta.

Dimana anjeun ngapung? Berangkat ti Villanueva del Pardillo anjeun ngapung ngalangkungan Sierra de Guadarrama. Globos Viento Zero mabur henteu ngan ukur di Madrid tapi ogé di Toledo, Siguenza, Segovia, Extremadura, Valladolid, La Rioja sareng Zaragoza sareng anjeun tiasa ngajadwalkeun penerbangan pribadi. Sakumaha biaya numpak ieu? 150 euro per jalma.

Siaran Siaran

Aerodiffusion

Perusahaan ieu parantos di pasar langkung ti tilu puluh taun sareng mangrupikeun bisnis kulawarga. Sababaraha juara Festival Balon Éropa atanapi Dakar Rally damelna, janten aranjeunna terang naon anu dilakukeun. Penerbangan mimitian mimiti, jam 7:30 enjing, dina usum panas sareng sajam engké dina usum salju. Tur lengkep lumangsung sakitar tilu satengah jam sareng kalebet: pengarahan pra-hiber, inflasi balon sareng kosan, penerbangan sajam, roti bakar sampanye saat badarat, tuang siang di La Post (kopi, soda, bir, anggur, endog goreng sareng daging roti bakar atanapi tumaca ), sertipikat hiber sareng balik deui ka titik awal. Sareng tangtosna, pasti.

Balon Air diffusion Aranjeunna ngapung dina jangkungna sakitar 300 méter sareng nutupan jarak 10 kilométer. Karinjang tiasa dibabawa genep, dalapan, sapuluh atanapi opat belas panumpang. Sabalikna tina naon anu urang pikirkeun, dina jangkungna tinangtu éta henteu tiis sapertos anjeun henteu kedah nganggo baju langkung. Pembatalan kalayan kirang ti 72 jam henteu kéngingkeun sareng hiberna salawasna gumantung kana cuaca. Naha anjeun badé ngadamel a kado pikeun valentine? Anjeun tiasa mésér perjalanan online sareng perusahaan ngirimkeun anjeun email nganggo tikét hiber kalayan tanggal kabuka sahingga jalma éta tiasa nganggo iraha waé aranjeunna hoyong.

Aerodiffusion

Hargana naon? Di Madrid harga biasana 160 euro tapi dijual sareng dinten ieu hargana 130 euro per jalma. Upami anjeun mésér sateuacan 31/1 anjeun ngamangpaatkeun panawaran ieu. Harga anu sami dijalankeun pikeun Segovia.

aerotours

aerotours

Ieu mangrupikeun divisi petualangan Flying Circus SL, perusahaan anu parantos aya di pasar salami 25 taun sareng basa Inggris. Éta ngagaduhan armada balon pangageungna di Spanyol sareng éta ngagaduhan seueur akreditasi nasional. Sareng, detil, ngagaduhan balon kapasitas panggedéna di nagara: 16 panumpang.

Perusahaan ieu nawiskeun Penerbangan balon ngalangkungan Madrid, Ávila, Toledo, Aranjuez sareng Segovia. Hiberna ngalir sajam tapi sapertos dina kasus anu sanésna, sadaya kagiatan salami tilu jam antara transportasi, inflasi balon, hiber sareng badarat. Aya ogé roti bakar, dahar beurang piknik sareng pangiriman gelar diploma anu nyatakeun parantosan hiber. Éta nawiskeun sababaraha jinis tikét: Dewasa, Budak sareng Pasangan: masing-masing 145, 110 sareng 725 euro.

Di Madrid, hiber biasana ngagaduhan harga 225 euro tapi ayeuna aranjeunna dijual sareng biaya 145 euro.

Sok dina méga

Sok dina méga

Perusahaan ieu ogé ngagaduhan otorisasina ti Badan Kaamanan Penerbangan Nagara sareng profesional pisan. Éta parantos dua puluh taun di pasar sanaos divisi balon ieu lahir di 2008. Éta ngagaduhan kantorna di Madrid, di dua daérah khusus pikeun penerbangan balon (Valdemorrillo, gigireun Taman Daérah Kursus Tengah Walungan Guadarrama, sareng di Aranjuez sareng Extremadura), tapi ngajantenkeun penerbangan di juru sanés Spanyol ogé.

Salawasna dina awan 2

Durasi wisata pinuh tilu jam sareng anjeun tiasa angkat ka bumi a laporan poto pangalaman sareng pidéo HD. Ayeuna harga na 145 euro per jalma.

Penerbangan balon hawa panas, sajarah

Penerbangan Balon

Tempat lahirna penerbangan balon nyaéta Perancis. Dina 1783 saurang élmuwan sareng petualang anu namina Pilatre De Rozier ngaluncurkeun balon udara panas anu munggaran sareng sababaraha sasatoan di jerona (hayam jago, domba, bebek), sareng berhasil ngajadikeun balon tetep dina hawa sakitar 15 menit dugi ka murag. Dua bulan ka hareup urang Prancis sanés ngalakukeun hal anu sami di Paris sareng ngatur penerbangan dua puluh menit.

Dua taun ka hareup, di 1785, Jean Pierre Blanchard sareng pilot Amérika berhasil ngapung dina balon ngalangkungan Inggris Channel, prestasi nyata. Taun anu sami De Rozier maot nalika nyobian anu sami. Balon ngabeledug sabab ditumbuh ku hidrogén. Dina 1793 hiber anu hebat deui kajantenan tapi di Amérika Serikat sareng George Washington anu hadir, deui anu ngatur saurang urang Perancis, tapi bakal butuh saminggu pikeun penerbangan balon janten langkung umum.

Dina 30 taun abad ka-XNUMX yén penerbangan janten populér sareng pikeun pertama kalina kabin diteken, janten tiasa hiber langkung luhur sareng langkung luhur. Urang terang carita na: penerbangan balon sigana jawaban kana solat pikeun mindahkeun gancang sareng ngalangkungan hawa tapi panggunaan hidrogén, kaduruk, mungkas impian sareng urang sadayana tungtungna ngalayang ku pesawat. Tapi balon janten wisata sareng iklan sareng aranjeunna teras ngalangkungan méga. Bahkan aya penerbangan balon anu nyebrang sagara dina prestasi anu hadé.

 

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*