7 tempat anu paling indah di Itali

Venice

iraha urang mikirkeun Itali urang condong nyambungkeunana sareng Roma langsung, sareng éta pasti kota anu saé pisan indah. Tapi aya seueur deui anu kedah ditingali. Sabenerna ngan ukur 10 tempat anu saeutik, sabab Italia pinuh ku sudut anu berkesan, tempat anu aya sajarah sareng kota-kota anu menawan, tapi anjeun kedah ngamimitian ku naon, janten kami ngadamel daptar penting ieu pikeun anjeun.

Ieu mangrupakeun 7 lokasi di Italia yén urang kedah tingali sateuacan anu sanés. Kami ngagaduhan tempat anu gaduh monumén, kota-kota di cai, kota-kota di basisir sareng seueur deui. Entong sono kana pilihan tujuan ieu upami anjeun mikir ningkatkeun basa Itali, sabab sadayana ngagaduhan hal anu matak anu ngajantenkeun urang cicing sareng cicing di tempat ieu.

Sejarah Roma

Roma

Naon anu kudu diomongkeun ngeunaan Roma anu urang henteu acan terang, sareng éta anu dikenal salaku Kota Langgeng ' sabab sigana waktosna teu kalangkung di jerona mangabad-abad. Seueur monumén Kekaisaran Romawi masih nangtung, sapertos Colosseum anu kawéntar, kunjungan anu paling penting. Tapi salian ti Colosseum kami ngagaduhan Trevi Fountain anu kawéntar pikeun ngucapkeun hajat, urang tiasa nganjang ka Pantheon of Agrippa kalayan kubah ageung na atanapi nganjang ka Forum Romawi dina waktosna.

Romantisme Venice

Venice

Di Venice, salah sahiji kota anu paling romantis di dunya ngantosan kami, sareng ogé salah sahiji kota anu paling asli, sabab ayana dina cai. Gondola nitih jalan-jalanna sareng ngalangkungan tempat-tempat anu paling dikenal mangrupikeun hal anu teu kedah diloloskeun. The Sasak Rialto Mangrupikeun salah sahiji anu pangkolotna anu nyebrang saluran, sareng éta pasti ogé salah sahiji anu paling terkenal, janten jalan anu ngalangkungan éta ogé kedah. Di sisi anu sanésna, tong hilap nganjang ka Alun-alun San Marcos, nyandak sumur-sumur upami banjir. Di jerona urang bakal mendakan Istana Ducal anu kawéntar sareng Basilika éndah San Marcos. Dina jalur éta kami ogé tiasa mampir di sababaraha gedong paling lambang di kota anu ayeuna ngagaduhan musium.

Seni Florence

Florencia

Florence mangrupikeun kota anu saé pikeun anu resep seni, sareng di jerona urang tiasa ningali rébuan monumen sareng karya seniman sapertos Michelangelo atanapi Giotto. Upami urang ngamimitian di Piazza del Duomo urang bakal parantos aya di salah sahiji tempat anu langkung seueur monumenna ditingali, kumargi Katedral atanapi Duomo, Campanille sareng Battistero. Tempat anu sanés anu hoyong ditingali ku pengunjung nyaéta Ponte Vecchio, kalayan tempat nongkrong anu terkenal sareng pengrajin sareng toko-toko di jerona. Salah sahiji sasak paling aneh di dunya, sareng sasak batu pangkolotna di sadaya Éropa.

Cekéng Pisa

Pisa

Pisa parantos kawéntar ku na condong Tower, sareng ogé ngagaduhan monumen anu ngagaduhan gaya anu khas, gaya Pisan, anu mangrupikeun gaya Romanesque anu didefinisikeun ku urang Pisan. Kunjungan ka Pisa henteu kedah langkung ti hiji dinten, sareng anu paling matak nyaéta gigireun Menara Pisa, anu anjeun kedah naékkeun pikeun nikmati pandanganana. Di gigireunna nyaéta Duomo sareng Baptis.

Impian di Cinque Terre

Bioskop Terre

Cinque Terre nyaéta daérah anu ngagaduhan lima kota: Vernazza, Corniglia, Monterosso al Mare, Riomaggiore sareng Manarola. Kusabab nambahan jumlah pengunjung, pihak berwenang mikir pikeun ngendalikeun pariwisata sareng ngirangan jumlah kunjungan per taun. Di Cinque Terre kami mendakan kota-kota basisir anu saé anu sigana ditunda tina gawir, sareng bumi anu warna-warni anu katingalina katingali ngalamun. Tapi éta ogé mangrupikeun tempat anu nilai alami anu hébat sareng seueur jalur hiking anu pikaresepeun.

Liburan Capri

Pulo Capri

Capri parantos aya di jaman Romawi hiji pulau kitu usum panas kelas luhur, Kusabab aya sésa-sésa villa Romawi. Dina abad ka-XNUMX janten Resort usum panas méwah deui. Nganjang ka Capri ningali salah sahiji tempat anu pinuh ku pesona Itali sareng kaanggunan. Tempat dimana urang tiasa ngaraosan pantai sareng basisir, sareng pandangan naék dina pulau khusus.

Kota anu dikubur di Pompei

Pompeii

Sadayana bakal wawuh kana carita Pompeii, kota kuno éta dimakamkeun dina bituna Vesuvius, dina Maséhi 79. Saatos dikubur ku cara anu sapertos anu ujug-ujug, kota tetep sapertos ayeuna, sareng bahkan bentuk mayit sababaraha penduduk na, kagét ku bitu, dilestarikan. Kota ieu dina kaayaan konservasi anu hadé janten masihan kami ideu kumaha aranjeunna hirup dina waktos éta.

 

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*