Benavente

Gambar | Wikipedia Udang

Benavente aya di gigireun Toro sareng Zamora, salah sahiji tina tilu kota anu paling penting di propinsi Zamora. Pentingna na kusabab parantos janten hub komunikasi penting antara dataran sareng kalér, ogé janten bagian tina jalur Jacobean tina Vía de la Plata. Tapi upami aya hiji kanyataan yén salamina nyirian sajarah Spanyol, éta yén perjanjian persatuan karajaan León sareng Castile ditandatanganan di dieu, prékursor pikeun ngahijikeun nagara dina pribadi Raja Fernando III.

Pusat bersejarah Benavente henteu ageung teuing tapi éta pinuh ku gedong sareng tempat anu pikaresepeun pisan kanggo didatangan. Nyatana, sababaraha diantarana ngagaduhan kategori Barang Minat Budaya, sapertos: La Torre del Caracol, Rumah Sakit de la Piedad sareng Garéja Santa María del Azogue sareng San Juan del Mercado.

Tower kéong

Tina istana-istana megah Pimentel, diitung tina Benavente, anu disebut Torre del Caracol disimpen, anu ti abad ka-XNUMX sareng campuran gaya sapertos Gothic atanapi Renaissance. Nanging, di jerona menonjol siling langit-langit Moor na anu indah. Pangwangunan istana dimimitian kira-kira abad ka-XNUMX sareng ngalaman réformasi dina abad-abad salajengna. Ayeuna, saatos dikondisikeun, éta dianggo salaku Parador de Turismo.

Gambar | Pariwisata Benavente

Kebon La Mota

Kunjungan ka parador ngamungkinkeun urang pikeun mendakan Jardines de la Mota jalan-jalan sepi pikeun beristirahat sareng ngagumkeun pandangan dataran walungan Esla sareng Órbigo tina sudut pandang na anu saé.

Tempat ieu ngagaduhan band musik sareng sababaraha daérah kebon sapertos anu disebat Jardines de la Rosaleda, anu perenahna di gigireun Palacio de los Pimentel. Ieu mangrupikeun monumen ka County Benavente, anu ngagambarkeun sirah prajurit anu gagah kalayan jangjang sareng jaket tina pangadeg kabupatén Benavente, ksatria Portugis Don Joâo Afonso Pimentel.

Kasus Solita

La Casa de Solita ayana di gigireun sudut pandang sareng Jardines de la Mota. Éta mangrupikeun istana borjuis wawakil ti mimiti abad ka-XNUMX kalayan pandangan éndah dataran anu dirobih janten pusat budaya kalayan aksés bébas. Hiasan modérnistisna sareng kamar-kamarna ngajentul pisan.

Gambar | Consuelo Fernandez Wikipedia

Garéja Santa María del Azogue

Ti Casa de Solita kami angkat ka garéja Santa María del Azogue, anu pangwangunanna dimimitian dina abad ka-XNUMX, sanaos parantosanna ngalangkungan gaya sareng tahapan anu béda.. Rencana umum sareng sirah milik Romanesque, sedengkeun pedalamanna menonjol pikeun kahebatan transept na sareng jembarna naves ogé pikeun opat kapilah na dimana anu paling pikaresepeun nyaéta Sacristy sareng Jesús Nazareno. Sedengkeun pikeun ukiran, garéja Santa María del Azogue nyimpen éta tina Virgen de la Vega (santo pangawal kota) sareng anu di Annorial. Sedengkeun pikeun fresko, kami gaduh gaya Gothic anu didékasikeun pikeun San Cristóbal. Tungtungna di kuil ieu kami nyebutkeun menara sareng menara lonceng, anu rencana pasagi ditutupan ku lorong sabak.

Teater Reina Sofía

Wangunan ieu diwangun di tempat biara Santo Domingo Biara anu lami, dimana sababaraha titinggal disimpen. Façade anu elegan na dihias ku relung sareng garland sareng masihan aksés ka interior kalayan lorong ageung. Sedengkeun pikeun ciri na, éta nuturkeun parameter bioskop romantis. Di sakuriling kios aya tilu lanté kotak sajaba ti kios.

Gambar | Lancastermerrin88 Wikipedia

Rumah Sakit de la Piedad

Diadegkeun salaku rumah sakit haji ku Don Alonso Pimentel V Count of Benavente, fasad na mangrupikeun conto anu sampurna tina Renaissance anu munggaran, nalika pangaruh Gothic masih tetep. Di jero aya palataran sareng rencana alun-alun, dua lantai sareng panto lebet ka kapel tempat makamna kaponakan pendiri, Juan Pimentel, ayana.

Garéja San Juan de Mercado

Di kéncaeun tempat konsérdi nyaéta garéja San Juan del Mercado, sanésna permata Romanesque kota anu diwangun atas nami Ordo Hospitaller San Juan.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

bool (leres)