Dimana urang Spaniards paling sering ngumbara?

Numutkeun kana réngking anu diterbitkeun ku halaman wéb Kayak Ngeunaan maluruh tujuan anu urang Spanyol tingali paling teu usum, hasilna anu dialungkeun nyaéta kieu:

salaku ka tujuan internasional, anu meunang milarian utama diarepkeun: tangtosna New York. Buta Amérika dituturkeun London, Roma, Paris y Bangkok.

Di sisi anu sanésna, naon anu dimaksud milarian tujuan nasional, pulau meunang pertandingan: dina kalungguhan Santa Cruz de Tenerifedituturkeun ku Ibiza, Barcelona, ​​Madrid y Menorca. Sareng anjeun, dimana anjeun badé angkat dina sabtu minggu atanapi liburan akhir minggu anu anjeun rencanana salajengna?

Naha New York pikaresepeun pisan ka urang?

Sanaos ageung artos anu kedah dihimpunkeun, atanapi ku kecap sanésna, pikeun ngahémat pikeun tiasa nyebrang kolam ageung sareng ngumbara ka New York, éta tetep janten diantara urang Spanyol, sapertos anu parantos urang tingali, tujuan internasional anu dipikaresep ku mayoritas. Tapi naha? Naon anu narik perhatian urang ngeunaan kota Amérika anu populér? Ieu tiasa janten sababaraha alesan:

  1. Kami resep gedong jangkung. Kami henteu terang naha éta kusabab kami nganggap éta nangtang fisika, kami resep ningali ka luhur sareng ningali seueur gedong jangkung di sakuriling urang. Sugan kusabab di Spanyol aranjeunna biasana henteu seueur, kecuali di kota ageung, tangtosna.
  2. Pikeun na gede pisan Central Park. Di tengah kota urang tiasa mendakan taman ieu anu henteu kirang ti 3,4 kilométer pasagi sareng 90 kilométer anu urang tiasa ngumbara di jalan. Di jerona urang bakal mendakan ti daérah héjo anu teu aya tungtungna dugi ka situ anu leueur dimana urang tiasa ngalaksanakeun sagala rupa kagiatan. Di dinya umum pikeun mendakan sajumlah ageung duanana New York sareng wisatawan anu ngalaksanakeun sagala rupa olahraga: jalan, baseball (aya lapangan anu disiapkeun pikeun olahraga Amérika populér ieu), jsb.
  3. Tempat anu saé pikeun anu resep balanja (sareng aranjeunna gaduh artos kanggo éta, tangtosna). Aya toko di ditu dimana urang tiasa mendakan produkna langkung mirah tibatan di Spanyol. Merek resep Nike, Calvin Klein, Converse, Levi's Éta jauh langkung mirah tibatan di nagara urang sareng utamina upami anjeun mendakanana di 'toko' terkenal anu ampir-ampiran aya diskon anu saé.
  4. Kanggo tuangeun aranjeunna! Di Amérika, henteu sadayana mangrupikeun tuah sampah sareng tuangeun anu goréng, leres Tapi nyatana nya dimana mana anu langkung saé tuang hamburger tibatan di kios jalan di jantung New York? Naha aya anu langkung Amérika tibatan éta?

Ieu mangrupikeun opat tina seueur alesan anu urang tiasa nawiskeun anjeun ngumbara ka New York, upami anjeun masih kedah yakin kana éta (anjeun bakal janten salah sahiji ti saeutik urang Spanyol anu henteu ngimpi ka ditu), tapi upami anjeun salah sahiji warga negara anu mikir yén Langkung saé terang tempat-tempat éta di Spanyol, teu acan dilongok, sateuacan angkat ka luar negeri, di handap ieu kami masihan anjeun alesan pikeun indit ka Santa Cruz de Tenerife.

Santa Cruz de Tenerife, tujuan anu dipikaresep ku seueur jalma

Kami henteu heran ningali yén Santa Cruz de Tenerife mangrupikeun tujuan anu dipilih ku seuseueurna urang Sepanyol anu milari tujuan ka tujuan nasional dina usum teu usum. Pulo ieu ngagaduhan seueur pesona sareng upami anjeun masih henteu terang naon anu tiasa ditawarkeun ku anjeun, didieu kami nyaritakeun:

  • Didatangan teh Museum Alam sareng Manusa.
  • buka Museum Sejarah Militér Kapuloan Kanaria.
  • Tingali kana Bunder Seni Kasus ti Tenerife.
  • Stroll ngaliwatan hébat Plaza de Espaà ± a atanapi ku Rambla de Santa Cruz.
  • Buka hiking sapanjang jalur tina Leuweung Enchantedatawa, kaéndahan anu spektakuler. Ayeuna-ayeuna diwatesan pikeun pengunjung, kusabab kagorenganana éta sangsara.
  • buka Mercado Municipal Nuestra Señora de áfrica.
  • Maén olahraga sapertos diving atanapi 'snorkel' di seueur pantai anu indah na.
  • Sareng nyarios ngeunaan pantai, didatangan contona di Pantai Las Gaviotas atanapi pantai Las Teresitas, duanana dikenal sareng sering dikunjungi ku warga pulau sareng wisatawan.
  • Sareng ayeuna yén tanggalna parantos caket, teraskeun tontonan anu terkenal di dunya Karnaval Tenerife.

Sareng ayeuna, naha anjeun jelas naha urang milari perjalanan ka New York sareng Santa Cruz de Tenerife? Atanapi anjeun masih peryogi seueur alesan? Didatangan aranjeunna sareng anjeun bakal mendakan sadayana anu kami henteu nyingkabkeun di dieu.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1.   Oscar cenahna

    Naha hamburger mangrupikeun hal anu paling Amérika? Punten, naha Hamburg henteu biasa pikeun anjeun? Éta di Jérman sareng hamburger asalna ti dinya sapertos anjing panas (Hotdogs) ti Frankfurt ogé di Jérman, urang Amérika ngimpor seueur pangan Éropa salami ngaliwat Éropa nalika Perang Dunya II kalebet pizza ti Italia, hal anu paling seueur Amérika anu anjeun tingali asalna ti Jérman. Anjeun jahil sareng anjeun bakal mayar éta.

    1.    David cenahna

      Sobat Oscar. Hamburger ieu dipanggihan ku koki ti Hamburg anu dumuk di Amérika Serikat dina waktos éta. Maksadna, anjeunna nyiptakeunana di ditu. Janten pikeun kuring anjeunna sami-sami Amérika sapertos Jerman. Sareng éta sahenteuna anu dipikaterang dugi ka ayeuna.